5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I Mostek se dočkal


0

Na devátý pokus to vyšlo! Mostek bere první 3 body v jarní části, když potupným bůrem vyprovodil ze svého hřiště Poříčí. Čtyřmi góly se blýskl domácí Lashchuk.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mostek už na jaře potřeboval zabrat, jelikož vidina sestupu byla velice blízko. Nakonec se to Mosteckým fotbalistům před domácím publikem povedlo a konečně berou tříbodové vítězství.

Krátká radost Poříčí

V úvodu utkání to znovu nevypadalo, že by si Mostek měl dojít pro kýžené tři body. Brzy prohrával po úniku hostujícího kanonýra Janase. Hra Poříčí vykazovala známky zlepšení oproti minulým zápasům, ale domácí nesložili zbraně a bojovali až do poločasového hvizdu. A právě před hvizdem označujícím poločas přišly hned dvě penaltové situace. K oběma se postavil ukrajinský sniper Lashchuk a dvakrát byl z desítky úspěšný. Na ukazateli skóre rázem svítil stav 2:1 a domácím se tak šlo do kabin s mnohem lepším pocitem.

Rychlé brejky utkání rozhodly

Druhé dejství nebylo na šance příliš bohaté. Týmy hráli opatrně, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu, která by buď vrátila Poříčí do zápasu, nebo by naopak rozhodla ve prospěch Mostku. Jenže taková situace nakonec přeci jen přišla. Z mírného tlaku Poříčí se do brejku uvolnil již dvougólový střelec Lashchuk a završil svůj hattrick-3:1 pro domácí a už to vypadao velice nadějně. Poříčí mělo mírnou územní převahu, jenže byl z toho znovu gól v hostující síti. A jak se již stalo v tomto utkání pravidlem, trefil se mostecký gólostroj Lashchuk. V samém závěru utkání už jen pečetil na konečných 5:1 Záruba a Poříčí si tak odvezlo vysokou porážku 5:1. Naopak domácí po dlouhých devíti kolech bez výhry konečně slavili!



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Trenér domácích: Konečně jsme se dočkali. Na devátý pokus to vyšlo a z hlediska záchrany to jsou velice důležité body!




Místo: Mostek. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.