2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři!


Branky


0

Utkání hrané před stovkou starobuckých diváků se neslo v duchu napětí. Jelikož domácí by výhrou potvdili vítězství v celé soutěži. To se jim nakonec s notnou dávkou štěstí podařilo a mohlo se začít slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kocbeř věděla, že ve Starých Bukách nemá co ztratit a snažila se být domácím rovnoceným soupeřem. V některých momentech se bohužel přiklonilo štěstí více na domácí stranu. Utkání v parném počasí nemělo takovou úroveň, ale to divákům a hráčům při oslavách rozhodně nemohlo pokazit náladu.

Branka na 1:0 pomalu odstartovala oslavy

Od úvodních minut se sledoval spíše bojovný než pohledný fotbal. Kocbeř však byla Bukům rovnoceným soupeřem a v úvodu utkání se dostala k několika slibným příležitostem, které však bohužel neproměnila a zkušený soupeř trestal. Domácím se podařilo s trochou štěstí otevřít skóre z kopačky Makovského a bylo jasné, že Buky budou doma pouštět za těchto konstalací body jen těžko. První poločas si už domácí pohlídali a šlo se do kabin za stavu 1:0

2:0 a mohlo se slavit naplno

Domácí šli do druhého dějství s jasným cílem. Rychle přidat druhou branku a uhájit náskok do konce. Jenže hosté byli proti a chtěli domácím radost z postupu pokazit. Jenže jako přez kopírák z prvního poločasu. Několik slibných šancí zůstalo neproměněných a domácí potrestali hosty druhou brankou, které znamenala v podstatě konec utkání. Dohrávalo se totiž v poklidu, jelikož bylo jasné co bude následovat. Se závěrečným hvizdem se mohlo konečně slavit na 100%.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Buky
Sekretář domácích: Kocbeř se předvedla ve velmi dobrém světle a vítězství se vůbec nerodilo snadno. Nakonec to ale dopadlo a můžeme začít oslavovat.

TJ Jiskra Kocbeře
Trenér hostů: Domácím patří gratulace nejen k výsledku utkání, ale i k celkovému vítězství v soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Staré Buky
J. Špička [-] - L. Záplata [-] , M. Brutovský [-] , D. Pálinkáš [-] , J. Makovský [-]


Místo: Staré Buky. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.