5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaný duel s přehledem ovládlo Vrchlabí


Branky


0

V souboji týmů z čela tabulky se očekával tuhý boj až do závěrečného hvizdu. Kunčice hrají v jarní části sezony ve velké pohodě, Vrchlabská rezerva však také není žádným otloukánkem. Navíc měla sehrát poslední utkání na provizorním hřišti v Dolní Branné a tak se s ním chtěla náležitě rozloučit. Ke všemu měla také přispět úžasná návštěva-200 platících diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice potřebovali vyhrát i tentokrát, aby v případě prohry lídra soutěže mohli ještě pomýšlet a celkový triumf v okresním přeboru. Naopak porážkou by před sebe pustily na druhé místo Vítěznou a také by se na ně dotáhlo právě domácí Vrchlabí. Po několika minutách od úvodního hvizdu však bylo jasné, že z Vrchlabí se povezou body jen těžko.

Úvod udal směr celému utkání

Zazněl úvodní hvizd, uběhlo 26 sekund a dvoustovka domácích diváků se mohla radovat poprvé! Hosté jakoby ještě zůstali v kabině a pouze přihlíželi pohledné kombinaci domácích, po které se míč zatřepotal v síti. Jenže ani tento moment Kunčice neprobral a tak domácí Vrchlabí znovu trestalo. Po pěti odehraných minutách už svítio na ukazateli skóre 2:0 pro domácí borce a vypadalo to, že to bude rozlučka jak se patří. Jenže pak do utkání konečně promluvily i Kunčice a do poločasového hvizdu se jevily jako lepší tým a dokázaly si vypracovat několik velice slibných příležitostí. Ani jedna z nich však v domácí brance nezkončila a tak se šlo do kabin za stavu 2:0

Druhé dějství znovu v režii domácího týmu

Vrchlabí před přestávkou polevilo a Kunčice začaly přebírat otěže zápasu. To nechtěli domácí dopustit a do druhé půle nastoupili velice zodpovědně a bojovně. Odměnou jim byl znovu brzký gól, který byl tím posledním řebíčkem do rakve hostujícího týmu. Vrchlabí pak už zkušeně kontrolovalo průběh. Ještě to vypadlo na zajímavou zápletku, když se podařilo Kunčicím snížit z kopačky Jakuka Jeřábka, ovšem Vrchlabí další drama nepřipustilo a dalšími dvěmá góly utkání zcela opanovalo. Dvěma góly se blískl domácí střelec Renner.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí B
Sekretář domácích: Dnes jsme se loučili s azilem v Dolní Branné a lepší rozlučku jsme si přát nemohli.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Hráči hostí: Byli jsme ohromeni fantastickou návštěvou. Utkání nás mrzí, ale Vrchlabí bylo zkrátka lepší.



Sestavy


FC Vrchlabí B
O. Renner [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Jeřábek [-]

Místo: Dolní Branná. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.