3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly pod Černou Horou


Branky


0

Mostek nedokázal navázat na první jarní výhru a v Jánských Lázních nedokázal vstřelit ani branku. Na druhé straně se na výhře dvěma góly podílel stoper Mihálik a výtečný brankář Bernasinski. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj v té době devátého Mostku a desátých Jánek sliboval boj do posledních minut a tak tomu skutečně bylo. Po celkem nudném prvním dějství si hráči schovali drama až na samý závěr zápasu, kdy se domácí Jánky trefily hned třikrát, naopak na druhé straně se několikrát blýskl brankář Bernasinski a spolu s dvougólovým stoperem Mihálikem si řekli o nominaci v sestavě kola.

Trpělivá kombinace nestačila

Mostek chtěl navázat na své první jarní vítězství, aby před sebe v tabulce nepustil právě svého dnešního soupeře. Jánské Lázně naopak chtěli odčinit šestigólový debakl, který si přivezli minulý týden z Kunčic. V prvním dějství se však nic zásadního nestalo. Jedinou vážnější šanci domácích, kdy se k hlavičce dostal Hradecký, reflexivě vyrazil hostující brankář. Domácí měli otěže zápasu ve svých rukou, ale trpělivou kombinací se nedostávali dál, než k velkému vápnu pozorně bránícího Mostku.

Dechberoucí závěr

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy téěř totožně, jak spoečně ukončily poločas první. Ale postupně se především Jánské Lázně dokázaly tlačit do zakončení a vytvářet si gólové šance. Přesto si však diváci museli na úvodní branku utkání počkat až do samého závěru zápasu. To se po závaru před hostující brankou poprvé prosadil stoper Mihálik a a bylo to 1:0. Závar byl zanedlouho i před brankou domácí a trma vrma málem zkončila vlastní brankou. Závěr utkání se rychle blížil, ale místo srovnání skóre přišla další branka v hostující síti. Jánky se stále tlačily do zakončení, ale jakoby zapoměli na zadní vrátka. Najednou se do samostatného úniku řítil jeden z hostujích kanonýrů, jenže svou chvilku slávy si užil brankář Bernasinski, který únik bravurně zlikvidoval. Jánky v samém závěru přidaly ještě třetí branku a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Janské Lázně
Sekretář domácích: Drama a napětí si hráči schovali až na úplný závěr utkání. Naštěstí jsme byli produktivnější a Mostek jsme doma dokázali přehrát.




Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Mihálik [-]


Místo: Janské Lázně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.