Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním skončil smírně


Branky


0

Souboj prvního s posledním sliboval gólové hody v síti domácího Horního Dvořiště. Samotné utkání se však vyvíjelo úplně jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

F. Olah se po několika neúspěšných šancích konečně trefil

Do vlastního utkání jsme vstoupili aktivněji a lídra soutěže jsme tím zaskočili. Bohužel naše zakončení je žalostné, F.Olahovi to prostě nelepí.

 

Hosté z Velešína dali o sobě vědět až ve dvacáté minutě, ale naštěstí pro nás osamocený útočník na hranici malého vápna přestřelil. Chvíli na to trefil Lefan tyč.

 

Po těchto šancích se dostal dvakrát do brejku opět F. Olah, ale nemířil přesně a tak přišel trest, a to hned dvakrát, nejprve chyboval bek Zeman a pak Pecha ml., když nabídli svými chybami hostům dvoubrankové vedení. Za hosty se trefil dvakrát B. Hrdý.

 

Naštěstí pro nás, se nám podařilo snížit, asi po nejhezčí akci zápasu, když si vyměnil míč Smějsík se Šťastným míč a jeho přihrávku zužitkoval "konečně" F.Olah.

 

Poločas tedy vyzněl lépe pro favorita z Velešína, byť jsme byli minimálně na gólové šance lepší.

 

Hrdý zkompletoval hattrick

Druhá půle začala hodně opatrně. Prakticky jsme srovnali z ničeho, když trestňák z dobrých pětatřiceti metrů zahrával Smějsík a s jeho tvrdou střelou si sice brankář hostí Kothánek poradil, ale míč vyrazil jen před sebe a na ten si jako první naběhl Polančík a uklidil ho do poloprázdné branky.

 

Bohužel za necelých deset minut hosté opět vedli, když završil hattrick Hrdý.

 

O pět minut později se opakovala identická situace, když padl náš druhý gól. Tentokrát se ale k trestňáku postavil bek Zeman. Jeho nepovedená střela doslova trefila na hranici šestnáctky Vaňáska, od kterého se míč odrazil do protipohybu Kothánka a šťastně jsme vyrovnali.

 

Od této chvíle se hra jak mávnutím proutku změnila. Hosté nás zatlačili a my jen bránili. Čas pro nás běžel hrozně pomalu, ale nakonec se nám bod podařilo ubránit, byť hosté se dostali minimálně třikrát do jasné gólové šance.

 

Z celkového pohledu se musel zápas líbit a remíza odpovídá předváděné hře. My byli lepší v první půli a hosté zase ve druhé, byť skóre jednotlivých poločasů bylo obrácené. Po hodně dlouhé době jsem měl z naší hry radost. Díky kluci. Pochválit musím navrátilce Pechu st. a neúnavného Smějsíka.

 

Autor: Zdeněk Kemény

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Z dnešního utkání jsem měl respekt, který se blíž a blíž k výkopu měnil až v paniku, poněvadž s omluvenkami se opět roztrhl pytel. Oproti minulému zápasu chyběli hned čtyři hráči. Naštěstí dorazilo hned jiných pět, takže jsme mohli odehrát důstojnou partii.




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - Z. Kemény [-] , K. Zeman [-] , V. Pecha [-] , V. Pecha [-] - F. Polančík [-] , V. Vaňásek [-] , V. Smějsík [-] , R. Olah [-] - S. Šťastný [-] , F. Olah [-]

FC Velešín B
J. Kothánek [-] - K. Bican [-] , T. Jirovský [-] , J. Opekar [-] , M. Lefan [-] - J. Trestr [-] , M. Matuška [-] - B. Hrdý [-] , J. Severa [-] , J. Mikeš [-] , J. Trummer [-]

ŽK: 87. J. Mikeš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janda Jaroslav - NOVÁK Juraj (N), ŠEBESTA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.