1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště podlehlo na penalty Načešicím


Branky


0

Zajímavost - Staré Hradiště nebylo v základní hrací době poraženo desetkrát v řadě. Bohužel pro domácí na třetím místě pouze přenocují, jelikož zítra hraje Heřmanův Městec s Chrudimí C a vítěz utkání se v tabulce dostane před Hradiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly v prvním poločase

Do posledního zápasu sezóny domácí posunuli obránce Jiřího Šibravu do zálohy a mladého Jana Šlégra ze zálohy do útočné trojice a právě mladíček Šlégr v 11. minutě skóroval. Hosté ale stihli do konce poločasu srovnat. Do šaten se šlo tedy za stavu 1:1, ale herně na tom byli lépe domácí.

Bezbrankový stav vedl do penalt

Ve druhé polovině převaha domácích vedla pouze ke dvakrát nastřelené brankové konstrukci a nebo šance Hradiště zmařil hostující brankář. Domácí mohli litovat neproměněných šancí, protože čas rychle ubíhal a ke konci zápasu už hosté zlepšili práci v obraně. Rozhodčí rozdal celkem pět žlutých karet, z toho čtyři patřily hostům.

Úspěšnější byli hosté

Na penalty zvítězili Načešice 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště
Luboš Bašta: 10 zápasů bez prohry. Škoda neproměněných šancí.




Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště
M. Češka [-] - Z. Hejhal [-] , P. Hýsek [-] , T. Pitterle [-] , P. Němec [-] - A. Kučera [-] , J. Šibrava [-] , F. Ryba [-] - J. Šlégr [-] , R. Klouda [-] , R. Stefanov [-]

TJ Mezilesí Načešice
Z. Lédl [-] - D. Jirásek [-] , M. Tomčík [-] , M. Dobrovolný [-] , F. Bříza [-] - R. Jošt [-] , A. Jirásek [-] , V. Mládek [-] , R. Novák [-] - F. Jirásek [-] , D. Svoboda [-]

Místo: Staré Hradiště. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.