F. Kosek 38.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání v Přelouči


Branky


38. F. Kosek - 2. M. Sokol
0

Přelouč, která měla jisté druhé místo, jistě nehrála s takovým nasazením, jako v jiných utkáních. Naopak Srch ve slabší sestavě zaslouží obdiv za bojovnost. 11. příčka pro Srch jistě není nic příjemného, ale alespoň si dneškem spravili náladu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

Už ve 2. minutě se po výborné akci prosadil mladíček Sokol. To bylo bohužel ze strany Srchu, co se týče útočné hry, vše. Celý poločas drželi na kopačkách míč domácí, ale dobře postavená obrana hostů nepolevila. Až ve 38. minutě našel skulinku v obraně Srchu Kosek a rychlým průnikem a zakončením s chladnou hlavou nedal brankáři Skalickému šanci. Poločasový stav tedy 1:1.

Nezáživná druhá půle

Domácí byly i v druhém poločase fotbalovější, ale branku ne a ne vstřelit. Hosté skvěle vzdorovali a když už se míč ocitl na jejich kopačkách, přišla ztráta a opět ten dlouhý boj vzít domácím balon z držení. V 70. minutě orazítkoval tyč hostující branky Koch a následný tlak Přelouče opět ke gólu nevedl. Klobouk dolů před Srchem, který dokázal tento boj dovést do pokutových kopů.

Srch se trefoval lépe

Domácí Přelouč proměnila penalty pouze dvě a to opravdu nestačilo.



Ohlasy k zápasu



Titanic Srch
Trenér: Pochvala pro celý tým za bojvnost.



Sestavy


FK Přelouč
R. Konvalina [-] - M. Kačírek [-] , L. Hladík [-] , J. Váša [-] , V. Rokyta [-] - M. Pištora [-] , J. Novák [-] , L. Machačný [-] , F. Kosek [-] - J. Klas [-] , F. Koch [-]

Titanic Srch
.. Skalický [-] - R. Beran [-] , R. Kršák [-] , D. Víšek [-] , .. Levinský [-] - M. Sokol [-] , J. Maivald [-] , F. Krejčí [-] , J. Tměj [-] - M. Víšek [-] , R. Hocque [-]

Místo: Přelouč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.