Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 12:30

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

5.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

Krsta Dordević hrdinou rezervy Táborska! Dvěma góly srazil Hořovicko v důležitém boji o udržení


Branky


0

Souboj dvou zachraňujících se týmů vzal na svá bedra domácí Dordević, který poslal rezervu druholigového týmu do vedení, na které sice hosté odpověděli, ale právě zahraniční akvizice svým druhým gólem rozhodla o důležité výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas s jedním gólem v síti Hořovicka

Opatrný zápas, ve kterém se hrálo o hodně, otevřel první střelou Kostka, hostujícího gólmana Herca ale nepřekonal. Po čtvrt hodině hry měl možnost Hašek, který po centru Kaufmana ztroskotal na Blažkovi. V polovině poločasu se dostal k balonu Krsta Dordević a povedenou střelou vyslal domácí vstříc třem bodům 1:0. Ve 37. minutě vyslal Hašek centr na Pelikána, jehož ránu ale Blažek vyrazil. Druhý gól mohl vstřelit domácí Nehoda, jeho střelu vyrazil Herco pouze před sebe, kde ale stál Vaníček a odkopl balon do bezpečí.

Domácím vystřelil tři body Dordević

Velké problémy měl Blažek po sedmi minutách druhého poločasu, střela Haška z dálky byla jedovatá. Hrálo se převážně na polovině hřiště a moc tutových šancí k vidění na obě strany nebylo. Přece jen se ale hosté radovali z vyrovnání, Jakub Vaníček dokázal v 72. minutě vyzrát na Blažka - 1:1. Hořovicko se tedy zvedá v útoku, během dvou zápasů stihlo vstřelit tři góly, což dělá polovinu těch podzimních během sedmnácti zápasů. Ale na body to opět nestačilo, v 78. minutě se zaskvěl Krsta Dordević, za hraní vápna si vytvořil střeleckou pozici a překonal Herca podruhé - 2:1. V závěru zápasu pak rezerva Táborska vedení pohlídala a urvala pro sebe velmi důležitou porci bodů.



Místo: Soukeník UMT. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.