3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín třemi góly uštědřil Litoměřicku již šestou prohru za sebou


Branky


0

Od pohárového zápasu na Slavii a vysoké prohry 0:7 se Litoměřicko trápí. Nováček prohrál v pěti soutěžních zápasech a nyní padl s Vltavínem. Domácí tým si s přehleden došel pro tři body po gólech Mashikeho, Šípka a Pozníčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mashike se prosadil krásným gólem

Jedenáctka v zelených dresech vedená z trenérského postu Martinem Frýdkem vstoupila do utkání s očividnou touhou napravit nepovedený zápas v Písku z minulého týdne. Litoměřicku zbyla role mužstva, které dobře bránilo soupeřovy pokusy o brzké vedení a čekalo na příležitost využít zaváhání domácích. Velkou šanci zkazil ve 28. minutě Dominik Vašut. Do vedení se Vltavín dostal zásluhou Elvise Sukisi Mashikeho střelou do horního rohu Pechatého branky zpoza šestnáctky - 1:0. V té době hosté převážně odráželi nájezdy Vltavínu. Do kabin se ale šlo za hubeného vedení domácích.

Litoměřicku nestačila ani zvýšení snaha v útoku

Tak jak končil první poločas, pokračoval i ten druhý. Hosté dobře bránili, ale směrem dopředu nebyli nijak aktivní a tak se jim body spíše vzdalovaly. Druhou branku mohl střelit Mashike v 55. minutě, kdy trestuhodně promarnil vyloženou šanci a z malého vápna orazítkoval břevno. Litoměřicku se povedlo zvýšit svou útočnou snahu, ale domácí tým byl tím, který navýšil své vedení po rychlém protiútoku, první střelu Petr Pechatý ještě vyrazil, avšak dobíhající Ondřej Šípek nenapodobil svého spoluhráče a sám před brankou míč zasunul do odkryté brány - 2:0. Sedmnáct minut před vypršením hrací doby se prosadil David Pozníček a téměř definitivně rozhodl o vítězi zápasu - 3:0.

Zdroj: www.fklitomericko.cz



Sestavy


FK Loko Vltavín
A. Roušal [-] - D. Podzimek [-] , D. Tichý [-] , J. Hodas [-] (81. V. Valíček [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , J. Růžička [-] (84. O. Janda [-] ) , M. Macháček [-] (84. J. Vokoun [-] ) , B. Abena [-] (81. C. Maione [-] ) , . Mashike [-] (74. R. Macháč [-] )

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Štancl [-] (73. P. Valenta [-] ) , Š. Hanzlík [-] , J. Šimkovský [-] , F. Suchý [-] (36. J. Černý [-] ) - J. Kabele [-] , M. Faust [-] , L. Šlehofer [-] , M. Hanuš [-] , J. Vobejda [-] (46. V. Kolmistr [-] ) - D. Vašut [-] (46. J. Kalaš [-] )

ŽK: 52. M. Hanuš , 86. J. Šimkovský , 89. J. Kalaš .
Místo: Holešovice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.