1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Litoměřicko zabralo a ukončilo vítěznou sérii Štěchovic


Branky


0

Litoměřicko po delší době zabralo a při svém vítězném zápase ukončilo sedmizápasovou šňůru výher Štěchovic. Hosty nerozhodilo ani brzké vyloučení Kabeleho, dokonce i v početní nevýhodě přidalo druhý gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřicko udeřilo i po vyloučení

Nástup do zápasu byl vyrovnaný, po dvou náznacích šancí se dostali do první větší šance domácí hráči, Mareš našel uličkou naběhnutého Maruše, kterého vychytal Pechatý. Naopak hosté udeřili hned z první střely na bránu v jedenácté minutě, po faulu Mareše se ujal balonu Lukáš Šlehofer a přímou střelou z více než třiceti metrů Soukupa překvapivě překonal - 0:1. Citelnou ránu dostalo Litoměřicko v 16. minutě, Kabele zůstal ležet na zemi po souboji s Ciencialou, rozhodčí posléze čekal se žlutou kartu, ale po udělení této karty vypustil kapitán soupeře několik nelichotivých slov směrem ke zmiňovanému rozhodčímu a na cestu do zámezí obdržel rovnou červenou kartu. Přesilovka štěchovickým hráčům moc nepomohla, z méně nebezpečných šancí postupně dvakrát neuspěl Švejda, štěstí neměli ani Cienciala s Vernerem. Oslabení hosté dokonce zvýšili své vedení, ve 34. minutě unikl po levé straně Marek Faust a střelou z hranice malého vápna a mírného úhlu překonal Soukupa - 0:2. Velkou avšak ofsajdovou šanci měl na kopačkách pět minut před koncem poločasu Batka, jeho střelu Pechatý i tak vyrazil. 

Štědronského gól nestačil

Do druhého poločasu vyrazili domácí hráči aktivně s vidinou vyrovnání. Hned dvakrát se domácí hráči osamoceni zjevili před Pechatým – Maršálek selhal ve vyložené šanci, Batka měl při další šanci k balonu dále než gólman. Kontaktním gólem je pak do zápasu vrátil střídající Matěj Štědronský v 52. minutě, když pohotově uklidil balon do sítě - 1:2. To ovšem bylo na dlohuou dobu to poslední, co Pechatého ohrozilo. Postupně se domácí hráči začali trápit a hosté zvládali dobře bránit své hubené vedení. V 70. minutě dal o sobě vědět Mareš, jehož střela zamířila mimo bránu. Spekulovat o penaltě mohli diváci v 76. minutě, to byl ve vápně zastaven Štědronský, ale rozhodčí směrem k puntíku neukázal. Aktivní Mareš se snažil neúspěšně zakončovat i v 77. minutě, to ale bylo to poslední, co v zápase ukázal, jelikož po faulu obdržel v 79. minutě druhou žlutou kartu a předčasně opustil hřiště. Pojistit vedení Litoměřicka měl možnost střídající Vašut v 83. minutě, ale byl vychytán Soukupem.

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta (vedoucí týmu): „Bohužel místo vedení po nevyužité šanci Maruše nás zaskočí brzy vstřelený gól z trestného kopu, který byl dost laciný, a brankář Soukup měl tuto střelu určitě chytit. Těžko jsme se pak dostávali do hry a místo vyrovnání, když jsme měli v poli o jednoho hráče více, jsme inkasovali z brejku. Druhý poločas začal, po důrazné domluvě trenéra Busty v kabině, dobře, když Štědronský snížil a vypadalo to, že se dočkáme i vyrovnání, ale již se tak nestalo. V této chvíli nám strašně chyběli zkušení zranění hráči Kučera, Hřebeček a Pavlík. Navíc v následujícím zápase v Jirnech nám bude chybět i vykartovaný Mareš, což je pro náš dosti úzký kádr hodně citelné.“




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , Š. Maruš [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] (46. M. Štědronský [-] ) , L. Jakobovský [-]

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Štancl [-] (62. J. Vobejda [-] ) , J. Šimkovský [-] , Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] - J. Kabele [-] , L. Šlehofer [-] , V. Kolmistr [-] (88. J. Černý [-] ) , M. Hanuš [-] (93. P. Valenta [-] ) , M. Faust [-] (91. J. Grunert [-] ) - J. Kalaš [-] (72. D. Vašut [-] ) -

ŽK: 28. F. Busta , 45. Š. Maruš , 53. M. Mareš , 57. L. Jakobovský , 87. J. Košata - 16. J. Kabele , 29. M. Faust , 33. F. Suchý , 66. L. Šlehofer , 72. J. Kalaš . ČK: 79. M. Mareš - 16. J. Kabele .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Starý Dominik - CICHRA Matěj, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.