0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:30

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrozené Litoměřicko vyrazilo loupit do Králova Dvora


Branky


0

Po dvou penaltových výhrách vyrazilo Litoměřicko do Králova Dvora a postaralo se o ukončení jedné zajímavé série. Na Kalašův gól ze druhého poločasu nenašli domácí hráči odpověď a připsali si první prohrané domácí vystoupení v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez střelců

Jako první zahrozili domácí, Balšánek dostal ideální balon za obranu a pokusil se překonat vyhěhnutého Pechatého, bohužel pro domácí trefil pouze břevno. Další pokus Šlapáka pak už byl v jeho režii. Krček musel být ve střehu při střele Šlehofera, který vystřelil ze třiceti metrů a k odraženému balonu se těsně nedostal Kabele. Proti svému bývalému týmu se Kabele snažil, centrovaným balonem nadělal Krčkovi další starosti. Litoměřicko se postupně dostalo do hry, ale v závěru bylo opět zatlačeno, stále ale bez gólového efektu z obou stran. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu a především domácí hráči měli nad čím přemýšlet.

Kalaš rozhodl o třech bodec Litoměřicka

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako tým bojující o čelo tabulky, ale po celých deset minut nemusel Pechatý řešit těžké situace. Okolo šedesáté minuty se prosadil z bezprostřední vzdálenosti Jan Kalaš, který hlavou tečoval balon letící od Šimkovského - 0:1. Zvýšit mohli hosté v 67. minutě, rozběhnutý Kabele si narazil do křídla s Faustem a na přízemní centr jen o kousek nedosáhl. Domácí se snažili ke konci zápasu alespoň vyrovnat, ale pozorně bránící soupeř se nenechal nachytat. Ke třem bodům soupeři pomohl i jeden z domácích hráčů, který selhal v tutové šanci.

 

Zdroj článku: oficiální web Litoměřicka (www.fklitomericko.cz)

Článek byl upraven redakcí



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , D. Zelenka [-] - J. Ježdík [-] (63. J. Bouček [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Kilián [-] (67. P. Eliáš [-] ) , M. Kraus [-] - M. Šlapák [-] , M. Procházka [-] (73. P. Dochtor [-] ) -

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Grunert [-] , M. Štancl [-] , J. Šimkovský [-] - J. Kalaš [-] (90. F. Frank [-] ) , L. Šlehofer [-] , J. Kabele [-] , M. Hanuš [-] , M. Faust [-] , P. Valenta [-] (88. J. Černý [-] ) - D. Vašut [-]

ŽK: 30. M. Procházka , 36. J. Ježdík , 62. M. Šlapák - 26. P. Valenta , 36. J. Kalaš , 92. F. Frank .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.