Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

V zápase s posledním Hořovickem si došel Tachov pro očekávanou výhru


Branky


0

Ačkoliv se dle postavení soupeřů dal očekávat jasný průběh zápasu, nebylo tomu tak. Hořovicko sice nemá jistotu sestupu, ale už v příštím kole může přijít definitiva. V Tachově dokázalo domácí řádně potrápit, bojovalo až do konce, ale padlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoké úvodní minuty

Velmi těžký zápas čekal na oba týmy. Tachov bojující o titul ve třetí lize sice čekal papírově nejslabší soupeř, který už není pod tlakem z nutnosti udržení. Hořovicko sice ještě nemá jistotu, ale velmi pravděpodobně už je divizním týmem. První desetiminutovka nabídla tři trefy. Jako první se dokázal prosadit domácí Tachov, když hned v páté minutě František Dvořák překonal Herca – 1:0. Svého vedení si ale domácí fanoušci užívali tři minuty, když zakončil Jan Bežó a inkasoval i Turek, který dostal šanci na úkor Houdka – 1:1. Divoký úvod zápasu pokračoval, po dalších třech minutách navrátil vedení domácím Tomáš Hájovský – 2:1. Hra se posléze gólově uklidnila a výsledek 2:1 vydržel do poločasu.

Tachovští se nenechali zaskočit

Ve druhém poločase domácí hráči rychle rozhodli a dovedli zápas do vítězného konce. Pět minut po změně stran zvýšil Matěj Kyndl – 3:1. Definitivní pojištění výhry pak o deset minut později vystřelil Petr Došlý – 4:1. Hořovicko se na odpověď nezmohlo a opět prohrálo. Ačkoliv se oproti podzimu zlepšilo v zakončení, nestačí to na bodové zisky. Tři vybojované body za celé jaro jsou velmi malým číslem, se kterým nelze bojovat o záchranu. Naopak Tachov využil dopolední prohry Olympie a dotáhl se na ní ještě více.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Do utkání jsme vstoupili dobře, šli jsme rychle do vedení, na což jsme se před zápasem zaměřovali. Pak jsme ale z krásné střely inkasovali. Naštěstí jsme si vzali rychle vedení zpět. V půli jsme se zklidnili a nějaké branky dali, myslím, že jich mohlo být i více. Soupeře ale musím pochválit, bojovali až do konce. Takže fotbal byl pro diváky docela dobrý. Mužem zápasu vyberu Honzu Turka v bráně, který dostal šanci a zachytal. Na situaci v tabulce nekoukáme, hrajeme zápas od zápasu a budeme se jich snažit co nejvíce vyhrát. Už teď je to velký úspěch, uhrát ze dvanácti zápasů deset výher bez remíz. Budeme to chtít dotáhnout a skončit co nejvýše, ale o tabulce nepřemýšlíme, kluci se o prvním místu baví spíš z legrace v kabině. Budeme hrát a uvidíme, jak to dopadne."




Počet diváků: 260. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.