D. Huf 35.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pardubic si připsala další remízu. Tentokrát s Kolínem


Branky


0

Bonusový bod v penaltové loterii získali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Obě mužstva v utkání předvedla bojovný výkon. První slibnou šanci si vytvořili domácí. Po kombinaci scházelo pardubickému Fuskovi jen málo k tomu, aby otevřel skóre. O chvíli později se ale už stav zápasu měnil. K zakončení se odhodlal hostující Brunclík a s pomocí větru rozvlnil síť za zády Šmída - 0:1! Tentýž hráč měl další příležitost i ve 22. minutě, tentokrát ale pálil těsně mimo. Ve 27. minutě se do šance dostal Huf a strážce hostující svatyně Ptáček jeho střelu s problémy vytěsnil mimo tři tyče na rohový kop. Ve 34. minutě získal míč Prokopec, předložil ho Hufovi, který si míč navedl do středu hřiště a z hranice pokutového území přízemní střelou k tyči srovnal skóre - 1:1! Pro útočníka Pardubic to byl třetí přesný zásah v jarní části sezony. Více se už v prvním dějství nestalo a tímto výsledkem tedy skončil první poločas. 

Domácím vyloučení hostů nepomohlo. Rozhodly až penalty

Po změně stran, hned ve 49. minuě po trestném kopu Kolína, skončil míč na tyči pardubické branky. O minutu později zakončoval Štoček a Šmíd předvedl velice důležitý zákrok. Po hodině hry se do otevřené obrany domácích dostala hostující trojice, ale Čapek nastřelil jen tyč. Hned z protiútoku přerušil slibně se rozvíjející brejk D. Pánka stoper Zdeňka. Ten po faulu vyfasoval druhou žlutou kartu a předčasně zamířil do kabiny. Ve zbytku utkání měly tedy Pardubice výhodu jednoho muže v poli. Jejich převaha ale ke kýžené brance nevedla. Utkání skončilo nerozhodným výsledkem a o bonusovém bodu rozhodovaly penalty. Hosté se nemýlili ani jednou a připsali si tak z tohoto utkání dva body. 



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
František Kovárník, trenér: "Utkání s velmi fotbalově vyspělým soupeřem pro nás nezačalo dobře a z ojedinělé akce jsme inkasovali. O vyrovnání se postaral náš zatím jediný jarní střelec David Huf. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím neinkasovat a zápas rozhodnout v normální hrací době, což se nám nepodařilo, i když nám k tomu dal soupeř vyloučením Zdeňky velkou příležitost. Nakonec rozhodly penalty a v nich se nám zatím nedaří. Utkání nesvědčil ani silný vítr, který byl nepříjemný pro všechny hráče. Chválím střelce branky Hufa, dále Kudrnu a za druhý poločas Gašpara."




Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - J. Shejbal [-] , M. Řehák [-] , M. Jirka [-] (46. J. Gašpar [-] ) , D. Huf [-] , D. Fusek [-] , P. Kudrna [-] , D. Pánek [-] (87. J. Málek [-] ) , R. Čiernik [-] , T. Pospíšil [-] , P. Prokopec [-]

SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - M. Vácha [-] , P. Šourek [-] , P. Jindřich [-] (63. O. Puk [-] ) , D. Nešpor [-] , R. Biško [-] , L. Seifert [-] (87. O. Bora [-] ) , J. Štoček [-] , D. Brunclík [-] , A. Čapek [-] (85. M. Puk [-] ) , P. Zdeňka [-]

ŽK: 43. T. Pospíšil , 68. R. Čiernik - 12. P. Zdeňka . ČK: 61. P. Zdeňka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štuk Jaromír - HRKAL Václav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.