5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí porazilo Přední Kopaninu


Branky


5. M. Opina , 11. J. Souček , 30. Z. Vaňous , 76. M. Kukla , 84. V. Heger - 27. M. Čihák
0

Po minulé porážce se lídr tabulky zvedl a zaslouženě vyhrál.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaňousovo sólo ozdobou prvního poločasu

Lídr divizní tabulky v minulém kole padl v Trutnově a měl tedy jasný cíl - získat zpět ztracené tři body. Do dalšího utkání s týmem ohroženým sestupem vstoupil výborně. Hned v první minutě centroval zleva Langer a hlavička Falty se otřela o břevno. Ofenzivní bek Langer si centr zopakoval o chvíli později, do střely se opřel Opina a míč nakonec skončil za čárou - 1:0. Hosté odpověděli nebezpečným rohem, po kterém Tržický hlavičkoval těsně vedle. Další domácí branka se zrodila v jedenácté minutě, tentokrát se na pravé straně prosadil Coufal, jeho centr srazila obrana na vápno před Součka, jehož přízemní rána k tyči nedala brankáři šanci - 2:0. Po tomto gólu domácí polevili, a to se jim nevyplatilo. Ve 26. minutě musel Krátký likvidovat šanci Urbana, následoval roh, po němž si ve vápně našel míč Čihák a zblízka snížil na 2:1. Hosté se herně zvedli, ale jejich snahu zmrazil kanonýr Vaňous. Ten ve 30. minutě předvedl sólo z poloviny hřiště přes několik hráčů, oklamal i brankáře a do prázdné branky zvýšil na 3:1. 

Střídající hráči pečetili vítězství

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Až v 70. minutě se do šance dostal střídající ex-ligový Pešír, který nečekaně vypálil z třiceti metrů, brankář Krátký ale byl na místě. O další branky se pak postarali střídající borci. V 76. minutě vysunul Vaňous Kuklu, který zvýšil na 4:1. V 85. minutě se krátce po svém příchodu prosadili další střídající hráči. Obraně utekl na pravé straně Skalický, ideálně našel nabíhajícího Hegera a ten z první k tyči uzavřel skóre na 5:1.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (64. M. Kukla [-] ) , Z. Vaňous [-] (88. M. Kopecký [-] ) , M. Opina [-] (80. O. Skalický [-] ) , P. Falta [-] , A. Nágl [-] (83. V. Heger [-] ) , P. Langer [-] , J. Strnad [-] (88. P. Felgr [-] ) , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-]

FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - M. Čihák [-] , T. Bláha [-] , I. Flaks [-] , J. Šíma [-] , V. Shejbal [-] (68. Š. Vik [-] ) , D. Urban [-] (74. J. Fárka [-] ) , S. Honcharenko [-] , R. Melničuk [-] , J. Tržický [-] (58. T. Pešír [-] ) , J. Sýkora [-] (46. J. Mikeš [-] )

ŽK: 66. J. Strnad - 13. T. Bláha , 34. D. Urban , 57. J. Tržický , 74. M. Čihák , 83. T. Pešír .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.