R. Kafka 51. (p.)
M. Semerád 58. (p.)
2:1
(0:1)
11. M. Vahila (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vítězí nad Rokytnicí


Branky


51. R. Kafka (p.) , 58. M. Semerád (p.) - 11. M. Vahila (p.)
0

Během chladné soboty se ve Výčapech odehrál souboj dvou týmů z čela tabulky. Domácí hráči přivítali Rokytnici. Po zápase s mnoha šancemi a třemi penaltami se radovali domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Rokytnici

Vedoucí Rokytnice, která v minulém kole podlehla v Jemnicku 2:1, zavítala opět na těžkou půdu dašího aspiranta postupu Sokolu Výčapy. Výčapy si přenesly výtečnou formu ze závěru podzimu i do jarní části. Statistiky tak hovoří za vše. Posledních pět zápasů Výčapy zvítězily, při vítečném skóre 16:1. Na podzim ještě neinkasovaly a naopak samy se sedmkrát střelecky prosadily. Určitě také chtěly Rokytnici oplatit podzimní porážku 2:0. První půle přinesla šance na obou stranách, ale v 11.minutě se radoval hostující tým. Domácí gólman Krátky zatáhl za zachránou brzdu, kdy nedovoloně zastavil Vahil'u a sudí nařídil penaltu, kterou šel kopat faulovaný Vahil'a a proměnil - 0:1. Do konce první půle stihli ještě domácí nastřelit břevno, ovšem vstřelit gól se nepovedlo. Do kabin šla Rokytnice s jednogólovým vedením.

Domácí otočili ze dvou penalt

Domácí na začátku druhého poločasu vystupňovali tlak, který vedl k nařízené penaltě pro domácí. K penaltě se postavil Kafka, který šanci na vyrovnání využil. O sedm minut později, v 58. minutě, přišel velice probíraný moment zápasu. Ve vápně hostujícího týmu zůstal ležet rokytnický hráč, ale rozhodčí nepřerušil hru a ani hráči Výčap nezakopli balón, pokračovali ve hře a došli si k penaltě. Na penaltu šel Matěj Semerád, penaltu proměnil, ale ihned dostal žlutou kartu za jeho neférové jednání, když šel úmyslně slavit před rokytnického gólmana Hobze. Výčapy si vytvořili ještě další šance, ke konci zápasu nastřelili tyč. Ovšem Rokytnice nechtěla prohrát a vytvořila si tlak, ale veškeré šance nedokázali fotbalisté z Rokytnice přetavit v gólovou radost.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (46. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] (85. T. Kuchera [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (20. R. Kafka [-] ) , V. Nikrmajer [-] (74. L. Loucký [-] ) , J. Dolák [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Vahila [-] , J. Syrový [-] , M. Prokeš [-] (70. J. Veleba [-] ) , L. Hakl [-] , A. Štefánek [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] , O. Štefánek [-] , M. Štork [-] (84. D. Kašiár [-] ) , J. Herbrych [-]

ŽK: 58. M. Semerád , 64. L. Kašpárek , 77. T. Pecka , 87. T. Kuchera - 57. R. Ferkl , 73. L. Hakl , 87. O. Štefánek .
Hráči zápasu: J. Jeleček , M. Semerád .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.