EXPERT TIP - 17.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.4.2017

0
Expertem 17. kola se stává Pavel Hradecký z Horního Újezdu


Pavel Hradecký

Je mi 36 let, jsem brankář snad už pětadvacet let a vítr mě zavál přes hafo manšaftů do Horního Újedza, kde vydržím dokud tělo bude sloužit. Jsem ženatý, mám tři děti, které jsou společně s manželkou mým největším koníčkem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 57 - 29 - 14 %
Komentář experta:

S oběma týmy jsme již hráli. Na Jemnicko jsme měli, dokonce jsme i vedli,ale neproměněním pár šancí jsme zápas pokazili. Oproti tomu důrazný a rychlý útok Hruška/Rygl nám celkem zatápěl a oba kluci mě pokořili. Nicméně nečekám, že Jemnice namlsaná výhrou nad Rokytnicí odjede s prázdnou. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tohle je zápas o 6 bodů. Dohromady jsme s Mohelnem dali letos v mistrákách 1 gól a čekám, že to tam začne padat. Hlavně z naší strany, máme nový balony tak to musí jít. Kanonýr Rady dá gól ze hry a nejlepší střelec přípravy Ošmi se prosadí po kvalitních nahrávkách už v první půlce. Teď už prostě musíme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pro mě jednoznačný favorit. Blatnice poctivě trénovala, kluci makali a už to nese svoje ovoce. Pokud Milan Sova zachová svůj předzápasový rituál, opět si připíše nějaký gól do svého notýsku. A jestli jim bude i obrana fungovat s brankářem jako u nás, bude to minimálně o 3 góly.

Tip experta: 0 14 - 57 - 29 %
Komentář experta:

Studenec v minulém zápase otočil zápas s Okříškama, což je posílí. Náměšť ale nebude chtít doma ztratit a myslím, že nechce ke konci sezóny zůstat ve strachu ze sestupu a posílí klukama z áčka. Každopádně tohle je derby bez favorita a na pažitu se body budou dělit.

Tip experta: 1 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

Okříšky jsou na tom psychicky lépe, sice mají na jaře pouze bod,ale zvládli těžký zápas s Čáslavicemi a potrápili kvalitní Studenec. Lipník je pro mě jarní zklamání. Ale jak vím, oni se rozjíždí pomaleji, ale pak jsou schopni porazit téměř kohokoli v soutěži. Okříšky si to doma pohlídají.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Pokud Stařeč nastoupí v sestavě jako proti Lipníku, doma prostě Přibyslavice uběhají, i když je pravda, že ne všichni jsou tam vyloženě vytrvalci, ale zase to mají „v noze". Mladý pilky je doplní. Přibky údajně hráli výborně v Rokytnici, zásluhou vyšší moci nevyhráli. Z tohoto derby vytěží Stařeč.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Na podzim by nebylo co řešit. Skvěle namazaný stroj by si odvezl tři body. Ale letos to zatím nějak vázne. Výčapy se vrací ke své hře-dát o jeden gól víc než soupeř. Tím, že moc branek nedostávají to bude těsné vítězství domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Durda 5
2. Petr Munduch 4
3. Rosťa Ježek 4
4. Jan Kolman 3
5. Michal Granat 3
6. Petr Herbrych 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.