1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno doma opět bez bodů


Branky


0

Fotbalisté Mohelna na domácím hřišti s Jemnickem B nepřekvapili a opět prohráli. Stále tak čekají na první jarní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě slepené branky na obou stranách

Mohelno nastoupilo ke svému druhému domácímu zápasu po sobě. Tentokrát chtělo napravit zaváhání z minulého kola kdy utrpělo vysokou prohru 1:5. Na podzim ale Mohelno na hřišti Jemnicka dokázalo držet s favoritem naději na nějaký bod, ale nakonec rozhodla jediná branka domácích. První půle byla zcela vyrovnaná a i na samotný fotbal se dalo koukat. Snaha domácích o první jarní body byla korunována úvodním gólem, kdy se ve 32. minutě trefil po pěkné centrované standartce Luboš Drápela -1:0. Z vedení se ale domácí dlouho neradovali a ve 34. minutě se po samostatném úniku prosadil Martin Axman -1:1.

Hosté zápas nakonec otočili

Druhá půle měla podobný scénář, ale už se začali prosazovat pouze favorizovaní hosté. Domácí se sice snažili, ale v 56. minutě unikl opět domácí obraně Jan Kalášek a bylo to 1:2. Domácí už v závěru neměli sílu na vyrovnání a naopak sami ještě jednou inkasovali. Po kombinaci až do brány se podruhé trefil Martin Axman -1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: První půle byla zcela vyrovnaná a i na samotný fotbal se dalo koukat.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Začátek utkání byl pro nás těžký, vázla kombinace, problém nám dělala tvrdá domácí hra. Domácí pak ve druhé půli odpadli a potom jsme se dostávali více do koncovky.



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Horký [-] , T. Vostal [-] (60. M. Ondráček [-] ) , P. Gruntorád [-] , P. Štěpán [-] (65. P. Šanda [-] ) , D. Horký [-] , L. Drápela [-] , M. Foretník [-] (75. M. Dvořák [-] ) , M. Kerndl [-] , M. Kopeček [-] , J. Sladký [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] , K. Tesař [-] (62. J. Kopr [-] ) , P. Nevrkla [-] , J. Kalášek [-] , Z. Nikrmajer [-] (77. P. Růžička [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 37. J. Sladký , 57. L. Drápela - 30. O. Tesař , 87. M. Sevelda .
Hráči zápasu: M. Kerndl - M. Axman , J. Kalášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VÉVODA Jiří, PREISNER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.