Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rillich vstřelil pět branek! Frymburk rozdrtil Novou Ves 6:2


Branky


0

Frymburští byli favority tohoto utkání a svou roli dokonale dokázali prodat. Na vysoké výhře se pěti brankami blýskl Jan Rillich!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick za poločas se často nevidí

Domácí začali zápas aktivněji a už v prvních minutách se do střely zpoza vápna dostal Račák, ovšem branku minul.

 

O pár minut později, konkrétně v deváté minutě, se už domácí radovali, a to když Rillich svojí střelou vymetl šibenici - 1:0!

 

Zvýšit stav pro domácí mohl Tichovský, který obešel tři hráče hostů, ale trefil pouze brankáře Poulu.  

 

Poté se do dvou nebezpečných šancí na vyrovnání dostali hosté. První měl Hüttner, když se probil přes obranu domácích a šel sám na gólmana Malinu, který ho ale vychytal. Druhou šanci měl Šusta, ale s jeho tečovanou střelou k tyči si také Malina poradil.

 

Ve 22. minutě z výkopu brankáře domácích a z chyby, kterou udělala obrana hostí, se do samostatného úniku dostal opět Jan Rillich a s klidem vstřelil druhý gól - 2:0!

 

Pak se ke kurioznímu ohrožení branky dostal Tichovský, kterého trefil obránce hostí a odraz mířil k tyči ovšem pohotový Poula vyrazil.

 

Třetí gól padl také z chyby obrany hostí a znovu ji využil Rillich, který v sedmadvacáté minutě přehodil Poulu a završil tak hattrick - 3:0!

 

Frymburk měl ke konci poločasu ještě další šanci na branku, kterou Rillich nepřesnou přihrávkou na Juhaňáka zahodil.

Tři branky za tři minuty zničily Novou Ves

Do začátku druhého poločasu domácí opravdu vlítli. Již ve 46. minutě hned po rozehrání druhé půle přihrál Ribár do běhu Pavlíkovi, ten centroval do vápna, kde už byl připravený Rillich a z první vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání - 4:0!

 

Rillich o minutu později přidal další gól, když prokličkoval mezi hráči hostů a tvrdou střelou překonal Poulu popáté - 5:0!

 

Ve 48. minutě si Rillich s Tomášem Pavlíkem vyměnili role předcházející čtvrtému gólu, a tak bylo skóre 6:0 pro domácí.

 

Po zvolnění domácích se do velkých příležitostí dostali také hosté a hned první využil Tomáš Hüttner, který prošel po pravé straně obrany domácích a prostřelil Malinu - 6:1!

 

O pár minut později mohli hosté snížit na čtyřgólový rozdíl, ale po chybě Maliny se hostující záložník neodhodlal ke střele do odkryté branky a jeho zaváhání využil Ribár, který tak napravil chybu Maliny.

 

Hosté měli také další šance na snížení, ale i z malého vápna nedokázali dostat míč do branky a trefili pouze Malinu.

 

V 82. minutě už Vejvodova střela k přední tyči skončila v brance, a hosté tak konečně snížili - 6:2!

 

Frymburk byl na konci zápasu velice spokojený. To se určitě nedá říci o hráčích Nové Vsi.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, brankář: Jsem opravdu rád, že jsme zápas vyhráli. Pár minut před zápasem jsem se dozvěděl, že budu chytat a to pro mě nebylo nic příjemného. Naštěstí mě spoluhráči podrželi a nastříleli do branky hostů hned šest branek. Myslím si, že by se nikdo nemohl divit, kdyby se k závěrečnému stavu přidaly na obě strany minimálně tři branky, šance na to měly určitě obě strany. Nám se povedlo přidat další tři body ke třem z minulého týdne a díky těmto dvěma vyhraným zápasům jsme se dostali ze sestupových pozic.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Bohužel na zápas jsme měli problém se složením týmu a museli nás podpořit i kluci z Áčka, kteří měli v nohách 90 minut ze zápasu v Prachaticích. Za což jim děkujeme a všechna čest. Únava a nesehranost se na nás ale bohužel podepsala hned od úplného začátku, kdy nám dělaly problém rychlé útoky domácích. Stejně to poté probíhalo i v prvních minutách druhého poločasu, kdy jsme s výsledkem chtěli něco udělat, ale bylo to právě naopak a obdrželi jsme rychlé góly.. V zápase poté bylo k vidění spoustu neproměněných šancí na obou stranách, avšak výsledek se moc nezměnil. Musíme začít proměňovat šance a hrát zodpovědněji, jinak budou tyhle výsledky pokračovat dál...



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - P. Tichovský [-] , T. Pavlík [-] , M. Račák [-] , D. Antl [-] , M. Juhaňák [-] , T. Kaňa [-] , B. Vágner [-] , M. Neumann [-] , J. Ribár [-] , P. Wudy [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - R. Klein [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] , R. Postl [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Vejvoda [-] , N. Frühbauer [-] - T. Hüttner [-] , V. Loucký [-] -

ŽK: 44. F. Fatura - 76. J. Anderle ml. .
Hráči zápasu: J. Rillich - T. Hüttner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - SVOBODA Václav (N), ŠUSTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.