P. Kukla 2.
M. Jiráček 64. (vl.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladá Vožice se trápí, o body přišla smolně i proti béčku Třeboně


Branky


2. P. Kukla , 64. M. Jiráček (vl.) - 5. M. Průcha , 27. M. Průcha , 87. M. Průcha
0

Domácí po poločase srovnali a byli lepším celkem, ale nakonec odešli ze souboje s prázdnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Sestava: Hanzal – Marek, Břenda, Teplo(50. Zachariáš), Krch(31. Kříženecký M.) – Kříženecký L, Písařík, Kukla Š., Svatek T.(73. Kubále P.) – Kukla P., Dušek T.(60. Dušek M.) Rozhodčí: R – ŠÍMA Václav, VEJČÍK Vít, JŮZA Jindřich   Diváci: 60   ŽK Vožice: Svatek T., Kříženecký M., Kukla P.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Do utkání jsme měli výborný vstup a hned z první útočné akce jsme se ujali vedení. Ve 2. minutě zatlačil PETR KUKLA na stopera hostí, který chyboval na velkém vápně a náš útočník zakončil na zadní tyč, 1:0. Bohužel hned v 5. minutě se povedlo Třeboňským srovnat, 1:1. A ve 27. minutě se po hrubé chybě naše obránce Krcha povedlo hostům otočit duel, 1:2. Do poločasu již branka nepadla a do šaten jsme šli za nepříznivého stavu pro nás. Po přestávce jsme byli lepším celkem a vytvářeli si šance, ale žádná se neujala. Až v 64. minutě, kdy Lukáš Kříženecký zahrával rohový kop, centrovaný míč si hosté srazili do brány sami, 2:2. Nadále jsme Třeboň přehrávali, ale bohužel z ojedinělého útoku hostů jsme v 87. minutě inkasovali, 2:3. Chvíli na to hlavní rozhodčí ukončil zápas a my znovu prohráli. Příští týden v sobotu 6.5. od 17:00 hrajeme v Lomnici nad Lužnicí, kam vypravujeme autobus, odjezd od haly je v 15:10. Všichni jste srdečně zváni.




Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - P. Břenda [-] , O. Marek [-] , J. Teplo [-] (50. M. Zachariáš [-] ) , M. Krch [-] (31. M. Kříženecký [-] ) - Š. Kukla [-] , T. Písařík [-] , T. Svatek [-] (73. P. Kubále [-] ) , L. Kříženecký [-] - P. Kukla [-] , T. Dušek [-] (60. M. Dušek [-] ) -

TJ Jiskra Třeboň B
P. Žižka [-] - R. Bašta [-] , J. Schneider [-] , J. Kollmann [-] (85. T. Opelka [-] ) , D. Bartl [-] , F. Čábela [-] , M. Průcha [-] , M. Podsclan [-] (89. M. David [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Jiráček [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 29. T. Svatek , 48. M. Kříženecký , 62. P. Kukla - 72. R. Bašta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - VEJČÍK Vít, JŮZA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.