Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Lišov B nekladl Trhovým Svinům B větší odpor


Branky


0

Trhové Sviny B si v pondělní dohrávce připsali tři body. Na svém hřišti porazili Lišov B, který měl opět problémy se sestavou a od 13. minuty po zranění Žižky dohrával v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, ale po zranění dohrávali v deseti a domácí zápas do poločasu otočili

Rozjeté Trhové Sviny B, které v neděli poprvé na jaře padly na hřišti Rudolfova B, přivítali hosty z Lišova B. Při pondělní dohrávce se hostujícímu Petru Kosařovi při skládání sestavy, vybavilo loňské utkání, kdy nastoupili ve stejném zápase v 9 lidech. Tentokrát měl však k dispozici o dva hráče navíc, i když jen na úvodních 13. minut.

I přes problémy se sestavou, která znovu doznala značných změn, vstoupili do zápasu lépe hosté a ve 3. minutě šli díky brance Žižky do vedení. Povedený vstup pro hosty se přibrzdil o deset minut později, kdy se dostalo do nepříjemné polohy Žižkovo koleno a pro hostujícího hráče to znamenal odjezd do nemocnice. Lišovští tak zbytek zápasu dohrávali o deseti.

 

Domácí s vyrovnání dlouho neotáleli a za šest minut se po trefě Davida Brůhy dočkali – 1:1. Hrál se fotbal na jednu branku, ale domácí místy až příliš vymýšleli a tak další branky padaly až v závěru prvního poločasu. Nejprve se ve 35. minutě prosadil Jan Gažák. Minutu před koncem poločasu pak na 3:1 zvyšoval Lukáš Gažák

Neprůstřelnou zeď jménem Lukáš Beneda, překonal až v závěru Lukáš Gažák

Obraz druhého poločasu se nezměnil. Domácí hráči měli místy až drtivý tlak, ale v zamračeném odpoledni nechali hráči domácích vynikat hostujícího brankář Lukáše Benedu. Ten se v brance doslova překonával a hlavně díky jeho zásluze nenaskočilo skóre do dvouciferných rozměrů.

 

V průběhu druhého poločasu pochytal několik vyložených šancí, včetně pokutového kopu. Nakonec však ze sítě lovil míč ještě jednou. Pět minut před koncem se podruhé v zápase prosadil Lukáš Gažák a upravil stav zápasu na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Je to v našem případě už ohraná písnička. Po nedělním zápase jsme museli znovu udělat několik změn v sestavě a do Svinů nás odjelo přesně 11. Bohužel se nám v úvodu zranil Žižka a zbytek zápasu jsme dohrávali v deseti. Domácí byli jasně lepší, ale někdy to byl z jejich strany profesorský fotbal. Nás podržel v zápase mladý Lukáš Beneda, který chytil snad 15 tutovek domácích. Jen díky němu jsme neodjeli s dvouciferným debaklem."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - O. Hruška [-] , J. Kašpar [-] , D. Brůha [-] , P. Randa [-] , M. Písko [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , J. Petr [-] , J. Valter [-] , J. Gažák [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - M. Žižka [-] , T. Račák [-] , D. Mlýnek [-] , J. Míka [-] , L. Masnička [-] , V. Kotásek [-] , P. Kosař [-] , V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] , J. Flíček [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: BARVA Karel - BEBČÁK Zdeněk (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.