1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany ve Valči vyVálčily bod


Branky


0

Rouchovany dokázaly ve Valči svému soupeři vzdorovat a odvézt si cenný bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Valeč vstoupila do utkání bez pohybu, přihrávkám chyběla přesnost. U hostů tomu bylo podobně, většina jejich útočných snah končila ofsajdem. Postupem času Valeč přidala, snažila se držet míč a vytvořit nějakou šanci na vstřelení gólu. To se jí ale nepovedlo, až na hlavičku osamoceného Brabce po jednom ze sérií rohů, která však mířila mimo. Veškeré pokusy o překonání hostujícího brankáře hasil obranný val Rouchovan. Paradoxně největší šanci na skórování měly Rouchovany, které se dostaly s míčem na půlku soupeře po dlouhé době. Po centru z pravé strany se před Mackem zjevil hostující Ludvík, ale jeho hlavička mířila nad branku.

Oba týmy daly po jedné brance

Druhý poločas začal podobně, jako ten první skončil. Valeč si udržovala herní převahu, ale opět vázla finální přihrávka. A ta když přišla, tak domácího střelce Martina Ludvíka podťal ve vápně hostující brankář a rozhodčí hostům odpustil jasnou penaltu. Valeč toužila po vstřelení branky a více otevřela hru, v ojedinělé šanci se na malém vápně objevil hostující Slabý, ale míč se mu zamotal pod nohy a ani nezakončil. První střelu v zápase (a jak se ukázalo, tak také jedinou), ale za to parádní, vyslali hosté na branku v 67. minutě, kdy se téměř ze 30 metrů trefil Havelka - 0:1. Pak se hosté zatáhli a urputně bránili. Vyrovnání se domácí dočkali v 79. minutě, kdy akci zakončil dorostenec Salák střelou k tyči. Víc už však nestihli.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Celý zápas jsme byli lepším týmem, chybí nám moment překvapení, finální přihrávka do šance. V koncovce jsme jaloví. Soupeř přijel bránit a to se mu podařilo. Pro nás ztracené dva body.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] (73. O. Kopuletý [-] ) , M. Kárník [-] , J. Ludvík [-] (70. M. Salák [-] ) , P. Chládek [-] - F. Macek [-] , M. Dufek [-] , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] (46. M. Chytka [-] ) - J. Brabec [-] (60. P. Zikán [-] ) , M. Ludvík [-]

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - R. Kalina [-] (47. J. Králík [-] ) , M. Virgl [-] , R. Havelka [-] , S. Roubec [-] , P. Jelínek [-] - J. Slabý [-] , P. Křivánek [-] (77. P. Pachr [-] ) - L. Ludvík [-] (63. R. Škarabela [-] ) , O. Urban [-] , D. Křístek [-] (73. J. Tesař [-] )

ŽK: 62. F. Macek - 17. R. Havelka , 32. J. Králík .
Hráči zápasu: R. Havelka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KALINA Oldřich - PINTÉR Štefan, KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.