3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel kráčí k postupu


Branky


0

Tři kola před koncem je náskok vedoucího Pyšele po výhře nad Rouchovany stále pětibodový, a postup do Okresního přeboru se opět přiblížil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali třígólový náskok

 

Na nedělní venkovní utkání odjel celek z Rouchovan do Pyšelu. Ten jako jediný tým ze skupiny, si držel možnost, že mohl porazit podruhé za sezónu soupeře, který je v tabulce na úplné špici. Bohužel této šance nevyužil.

 

Začátek zápasu byl na obou stranách vlažný a kupodivu všech velice vyrovnaný. Místy hosté dokonce domácí Pyšel přehrávali, pak ale přišla 14. minuta a nedůraz při bránění rohové kopu. Centrovaný míč se odrazil od zad domácího záložníka tak nešťastně, že míč skončil v bráně hostí 1:0. Nestihly uplynout ani dvě minuty a už tahaly míč Rouchovany ze sítě podruhé. Špatná rozehrávka dopředu a protiútok v přečíslení domácích znamenal posun číslic na ukazateli na 2:0. Ostražitost brankáře domácích prověřil svým projektilem Ondřej Urban. Další možnost vstřelit kontaktní gól měl na kopačkách Jarda Slabý, jeho zakončení však gólman Pyšelu také zlikvidoval. Ani z dalších několika šancí se nepovedlo hostům prosadit, a tak trestali domácí tuto střeleckou neschopnost chvíli před koncem poločasu. Poločasové skóre upravili na 3:0.

 

Hosté už jen snížili

 

V druhém dějství Rouchovany ještě přidaly na důrazu a zápas začal nabírat na obrátkách.  V 51. minutě se prosadil Jarda S. 3:1. Další šance přicházely na obou stranách, ale zakončovatelé byli neúspěšní.  Kontaktní gól mohl přidat Lukáš Diviš, ale místo přehození vyběhnutého brankáře, nahrával nepřesně na druhou stranu, na Jardu S. Dalším neúspěšným střelcem byl také Standa Roubec, který vyrazil z půlící čáry, aby změnil vývoj utkání.  Ale ani jeho střela z vápna se mezi tři tyče nevešla.  A tak musely Rouchovany zkousnout s poslední minutou ztrátu bodů.

 



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Začátek zápasu byl na obou stranách vlažný a kupodivu všech velice vyrovnaný. Místy jsme dokonce domácí přehrávali. Naši střeleckou neschopnost domácí trestali góly.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , O. Adam [-] , R. Šoukal [-] - V. Mátl [-] (46. L. Šoukal [-] ) , D. Šabacký [-] , J. Oulehla [-] (46. M. Štrosz [-] ) , I. Nováček [-] (88. P. Dufek [-] ) - J. Höfner [-] (56. L. Sobotka [-] ) , J. Tůma [-]

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , R. Havelka [-] , M. Virgl [-] - D. Svoboda [-] (56. M. Diviš [-] ) , O. Urban [-] , P. Pachr [-] , J. Králík [-] (74. R. Škarabela [-] ) - L. Diviš [-] , J. Slabý [-] -

ŽK: 53. D. Šabacký .
Hráči zápasu: D. Šabacký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KUDRNA Ladislav (N), ŠABACKÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.