1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně opět nevstřelila gól, Košutce tedy na vítězství stačila jediná branka z konce první půle


Branky


0

Košutka od zápasu s Žihlí, kdy předvedla úctyhodný výkon, porazila v minulém zápase Žichovice, které tak prohrály na jaře poprvé. V sobotu čekala na Košutku Kdyně, která stále hledá nějakého střelce. V této disciplíně totiž dokázali fotbalisté Kdyně vstřelit pouhých šestadvacet branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Straka z poslední šance první půle otevřel skóre

Na Košutce se neodehrál zápas, ze kterého by divácí byli lidově řečeno "na větvi", hrálo se především mezi šestnáctkami, tudíž ani moc šancí k vidění nebylo. Když už se nějaká naskytla, tak zakončující hráč netrefil prostor mezi třemi tyčem. A takto to bylo prakticky celý zápas...

 

Jediná branka padla z poslední šance první půle. Petr Straka převzal před vápnem míč, obešel dva hráče a pěknou střelou dostal domácí Košutku do vedení - 1:0!

 

Hned po vstřelené brance rozhodčí Koura ukončil první poločas.

Zlepšení ze strany Kdyně ke gólu nevedlo

Ve druhé půli se objevili na hřišti i hráči Kdyně, kteří se snažili s nepříznivým stavem něco udělat. To domácí bránili hubené vedení a hrozili z rychlých protiútoků. 

 

Kdyně měla sice optickou převahu, ale k vyložené šanci se nedostala. Výjimkou byl závěr utkání, kdy měli Kdyňští několik šanci na vyrovnání, na neštěstí pro ně, brankou neskončila žádná.

 

Kdyně opět potvrdila roli jednoho z nejhůře střílejících týmů 1.A třídy a podruhé za sebou nedokázala svému soupeři vstřelit ani jednu branku. Košutka tedy vyhrála 1:0.



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: Ze začátku nás soupeř trochu tlačil, byli jsme ospalí a nechtělo se nám běhat, po dvacáté minutě se naše hra celkem zlepšila, ale nedokázali jsme si vytvořit nějakou vyloženou šanci, zápas byl vyrovnaný.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Jaroušek [-] , F. Fikar [-] (53. J. Chabr [-] ) , P. Macht [-] , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] (89. J. Bříza [-] ) , J. Hemzáček [-] , L. Kovařík [-] (84. J. Kastl [-] ) , J. Pekník [-] , K. Liška [-] , P. Straka [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - P. Dědek [-] , K. Forst [-] , M. Janeček [-] (80. M. Kratochvíl [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Trumpeš [-] , J. Šmejkal [-] , M. Miklič [-] (46. T. Dufek [-] ) , T. Pergl [-] , M. Čára [-] , M. Džugan [-]

ŽK: 83. L. Kovařík - 52. M. Čára , 62. T. Pergl .
Hráči zápasu: M. Trumpeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - PRESSL Václav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.