P. Chval 75.
P. Chval 86.
P. Chval 88. (p.)
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo ve prospěch Chodové Plané


Branky


75. P. Chval , 86. P. Chval , 88. P. Chval (p.)
0

15. kolo pro nás přichystalo pikantní souboj sousedů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Na toto Chodské derby se přišlo podívat krásných 150 diváků. Obdivuhodná návštěva! Na obou týmech bylo vidět, že se dokonale navzájem znají. Domácí trenér zkusil hosty zaskočit nenasazením nejlepšího střelce týmu i celé soutěže Pavla Chvala. Tato strategie však ale nesbírala ovoce a tak tento zkušený borec šel na hřiště už ve 26. minutě. Po velice vyrovnaném prvním dějství šly týmy do kabin za smírného bezgólového stavu 0:0.

Chvala rozhodl

Druhý poločas se nesl dlouho ve stejném duchu jako první. Diváci stále čekali na první gól a ten ne a ne přijít. Patnáct minut před koncem se, ale nakonec dočkali gólu domácí fanoušci Chodské Plané. V 75. minutě se totiž prosadil kdo jiný než právě ve 26. minutě nastoupivší Pavel Chvala, který svou pětadvacátou brankou poslal domácí tým ,v tomto ostře sledovaném derby, do jednobrankového vedení. A to by to nebyl on, kdyby první gól byl tím posledním, čím se zapíše do statistik zápasu. V 86. minutě pojistil třibodový zisk domácím gólem na 2:0. Hosté z Újezda se ještě snažili hnát dopředu, ale gól padl na druhé straně. Hattrick završil v 88. minutě Pavel Chvala! Domácí tak odcházeli z toho derby se třemi body, které jim vystřelil kanonýr Pavel Chvala.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán): Nastoupili jsme proti sousedovi a bylo znát že se známe. Od začátku jsme hráli bez Chvala který je náš nejlepší střelec úmyslně tak rozhodli trenéři ,ale bylo to znát. Soupeř v první půli byl lepší a za stavu 0:0 se šlo do kabiny. Po přestávce jsme si řekli, že musíme hrát po zemi a bylo to znát. Asi rozhodl první gól Chvala který už hrál a příchod Ovčačíka který pomohl v záloze Pelánovi a eliminovali výborně hrající Pikli J.a P. 3:0 je pro soupeře tvrdé. Děkuji všem divákům za úžasnou návštěvu!




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (46. R. Ovčačík [-] ) , J. Abramčuk [-] , J. Sloup [-] (80. M. Šmolík [-] ) , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , V. Vyskočil [-] (88. J. Abramčuk [-] ) , R. Seitz [-] (26. P. Chval [-] ) , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - P. Šiler [-] , J. Zivčák [-] , L. Kozák [-] (79. J. Dufka [-] ) , T. Sykal [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

ŽK: 34. M. Beneš - 43. P. Pikl , 61. T. Trejbal , 78. J. Pikl , 88. M. Růžička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOŘAN Josef - SIROVÝ Václav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.