5:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj vyzněl lépe pro domácí


Branky


16. P. Pikl , 53. M. Chmiel , 62. P. Pikl , 77. P. Pikl , 80. P. Opava - 28. D. Stróž , 30. K. Strejc
0

Trápící se Chodský Újezd spasil domácí ostrostřelec Petr Pikl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jako na houpačce

Před padesáti přihlížejícími diváky se odehrál v sobotním odpoledni velice duležitý souboj o záchranu v soutěži a nutno říci, že první poločas rozhodně nenudil. Domácí vstoupili do zápasu o něco lépe a v 16. minutě vstřelil svou první branku v tomto zápase Petr Pikl, domácí tak šli do vedení 1:0. O dvanáct minut později však o vedení přišli. Ve 28. minutě se prosadil Dominik Stróž a srovnal stav zápasu na 1:1. V zápětí hosté vstřelili další branku. Ve 30. minutě se trefil Karel Strejc a převážil misky vah na stranu hostů. Toto vedení hostujcímu týmu vydrželo až do poločasového hvizdu a tak se do kabin šlo za jednobrankového vedení hostů .

Domácí smršť

V domácí kabině nejspíše proběhla poločasová bouře, protože nastoupili do druhého dějství mnohem aktivněji a odhodlaněji. V 53. minutě skóroval Marek Chmiel a opět srovnal stav zápasu. Tento stav však nevydržel ani deset minut. V 62. minutě vstřelil svůj druhý gól Petr Pikl a dokonal obrat 3:2. V 77. minutě tentýž hráč zkompletoval svůj hattrick a zvýšil na rozdíl dvou branek - 4:2. V 80. minutě se prosadil Pavel Opava a upravil výsledek na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl (záložník): Začali jsme dobře, hráli jsme po zemi a dali i brzo gól, ale pak jsme nechali hrát i soupeře a soupeř zápas do půle otočil. O přestávce jsme si řekli, že musíme hrát po zemi a to na soupeře platilo. Konečně jsme se dočkali 3 bodů!




Sestavy


TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] (46. J. Čepelák [-] ) - M. Chmiel [-] (87. T. Sykal [-] ) , T. Vomáčka [-] (83. M. Founě [-] ) , J. Zivčák [-] , P. Šiler [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - M. Gibfried [-] , J. Krakeš [-] (88. M. Šindelář [-] ) , J. Konop ml. [-] , D. Stróž [-] , L. Neumann [-] , D. Stauber [-] , P. Strnad [-] , K. Strejc [-] , J. Strejc [-] , J. Baar [-]

ŽK: 52. T. Trejbal - 10. J. Krakeš , 41. J. Konop ml. , 72. J. Baar , 89. M. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Pavel - OPAVA František (N), HRDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.