Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Planá získala všechny body


Branky


0

V Plané se odehrálo utkání o průběžné šesté místo, kdo vyhraje, bude šestý a utkání bylo herně vyrovnané

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, ale poločas ovládli domácí

V úplném začátku poločasu měli hostující hned tři dobré příležitosti ke skórování, ale odmítli jít do vedení. A jak to ve fotbale bývá, nedáš dostaneš. I dnes toto pravidlo platilo. Hostující tým udělal velké chyby a prakticky věnoval góly domácím. V 30.minutě se prosadil Daniel Kloužek, nejlepší střelec FK Plané, a dnes o něm ještě uslyšíme. Když už se hosté viděli v kabině. Domácí udeřili znovu..a znovu. Nejprve ve 43. minutě Giuseppe Lanfranchi a o pouhou minutu později Dominik Sovka. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Hostující naděje pohřbil Daniel Kloužek

Hostující tým, jemuž stále chybí někteří hráči se rval statečně, v 52. minutě dokonce snížil nejlepší střelec hostů Miloslav Duchoň, který poslední týdny září střeleckou formou. Jenže zázrak se nekonal, náskok si domácí tým rychle vzal zpět, prosadil se po druhé Daniel Kloužek. O šest minut později tentýž střelec kompletuje hattrick a zvyšuje již na hodně krutých 5:1. Pro Daniela Kloužka to byl 17 přesný zásah a dorovnal tak hostujícího Miloslava Duchoně. Ten však v závěru koriguje na 5:2 a druhé místo v tabulce střelců si bere zpátky. V 89. minutě padl poslední gól utkání a do konce se již pouze dohrávalo. Domácí jsou tak 6. a hostující tým se propadá na 7. místo o bod za dnešního soupeře z Plané.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (útočník): Tenhle zápas se nám vůbec nepovedl, ze začátku jsme měli tři tutovky, místo toho aby jsme dali gól, tak jsme jim góly po hrubých chybách darovali. Doufám, že příští zápas už bude lepší a že se nám vrátí nějací hráči po zranění.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - L. Dezort [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , J. Kysela [-] - P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] (27. P. Mikota [-] ) , P. Urbánek [-] - D. Sovka [-] (70. T. Švejda [-] ) , G. Lanfranchi [-] , D. Kloužek [-] -

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Sušický [-] , T. Lucák [-] , M. Záhrobský [-] , J. Hruška [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , M. Diviš [-] (61. J. Kainzmeier [-] )

ŽK: 58. D. Sovka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - MELOUNEK Václav (N), ČÍŽEK Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.