P. Vondraš 15.
P. Vondraš 71. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí obrana opět stoprocentní


Branky


15. P. Vondraš , 71. P. Vondraš (p.)
0

Domácí Mrákov si dokázal poradit s hostujícím Postřekovem a dále je lídrem soutěže, naopak Postřekov se již propadl na 5.místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Mrákov odehrál dobrý první poločas

Mrákov jenž na domácím hřišti je jedním z nejsilnějších celků v soutěži přivítal za možná až příliš teplého počasí hosty z Postřekova. Postřekov na jaře už nemá takovou fazónu jako na podzim a o čelo tabulky už s největší pravděpodobností nezasáhne. Změnit to mohl tento zápas, hrálo se o 6 bodů. První problém pro hosty však přišel hned v 15.minutě, kdy domácí fanoušky rozveselil Pavel Vondraš, jenž skóroval po rohovém kopu a připsal si tak svůj druhý přesný zásah v této sezóně. Do konce poločasu přišlo ještě nucené střídání domácího srdcaře Jaroslava Stýskala, kterého nahradil Martin Kabourek.

Pavel Vondraš exceloval na obou stranách hřiště po celý zápas

Hrál se zápas o čelo, bylo pěkné počasí, místní stánek fungoval a tak přišla na fotbal i hojná divácká kulisa. Sešlo se jich v Mrákově hned 140 a je to největší návštěva kola. Fanoušci Postřekova však museli být zklamaní, jelikož Mrákov předváděl opravdu jeden z nejlepších výkonů a naprosto odrovnal ofenzívu soupeře, která si na obraně domácích vylámala zuby. A když ještě v 71. minutě rozhodčí nařídil penaltu mohl opět domácí Pavel Vondraš zatlouct definitvní hřebíček do rakve. To se mu také povedlo a utkání bylo rozhodnuto. Mrákov si připisuje další tři body do honby za titulem, naopak Postřekov už druhý víkend po sobě nedokázal skórovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba (brankář): Zápas jsme měli od začátku do konce pod kontrolou. V prvním poločase jsme dali pěkný gól z rohu a v druhém poločase jsme vítězství potvrdili z penalty. Náš výkon hodnotím velmi vysoko, kéž bychom takto pokračovali dál až do konce soutěže.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] - T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] (42. M. Kabourek [-] ) , V. Duffek [-] - P. Michálek [-] , P. Váchal [-] (81. R. Mathauser [-] ) , M. Růžek [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - P. Steinberger [-] (75. F. Kreuz [-] ) , J. Pfeifer [-] , J. Závodný [-] , R. Paluch [-] , J. Zdráhal [-] , M. Votava [-] (46. D. Steinberger [-] ) , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , K. Kuboušek [-] (71. D. Karlík [-] ) , L. Ledvina [-]

ŽK: 68. J. Závodný .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Lhoták Luděk - PÁLEK Ondřej, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.