T. Honc 62.
J. Horák 87. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště v záchranářském duelu přehrálo Jíloviště


Branky


62. T. Honc , 87. J. Horák (p.)
0

V Mnichovém Hradišti se o víkend hrál záchranářský duel. Předposlední Jíloviště se představilo na půdě třetího týmu od konce - Mnichova Hradiště. Mezi týmy byl dvoubodový rozdíl a v případě výhry by domácí tým odskočil Jíloviště na 5 bodů. Podzimní duel skončil výsledkem 8:1 a domácí měli jistě co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

POVEDENÁ STŘÍDÁNÍ A ZKRAT BRANKÁŘE

Ani jeden z týmů nebyl před utkáním v úplně v psychické pohodě. Hradiště v posledním kole utrpělo debaklo 4:0 v Rakovníku a Jíloviště nečekaně doma prohrálo s poslední Lhotou 1:3. Domácí hrál svým tradičním bojovným způsobem. Hrálo se mezi vápny a šancí k vidění nebylo opravdu mnoho. Nakonec rozhodla slabší koncentrace hostů po faulu na polovině hřiště v 62'. Domácí borci rychle rozehráli. Honc vnikl do vápna a technickou střelou obstřelil brankáře - 1:0. Jíloviště se pokusilo přidat, ale obrana domácích v čele s Ježkem v brance byla pozorná. Definitvní rozhodnutí přišlo v 86', kdy hostující brankář nakopl domácího Jíru. Míč byl přitom mimo tento souboj. Sudí Šulcová se svým asistentem Vyhnalem ale celou situaci viděla a správně nařídila pokutový kop. Ten sebejistě proměnil střídající Horák - 2:0. Zbytek utkání domácí rozkouskovali pomocí střídání. Jíloviště se potapí, zatímco Mnichovo Hradiště udělalo důležitý krok k záchraně.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (53. T. Honc [-] ) , D. Pokorný [-] , D. Boško [-] (53. J. Horák [-] ) , M. Jíra [-] (88. J. Tomašov [-] ) , F. Krejza [-] , L. Havel [-] (91. J. Svoboda [-] ) , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] , J. Zajíček [-] , P. Klain [-] (70. R. Lakatoš [-] )

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - J. Homola [-] (68. F. Janoušek [-] ) , O. Vahala [-] , J. Kočí [-] , H. Siegl [-] (35. V. Šulc [-] ) , T. Šorna [-] , J. Sirový [-] , M. Wágner [-] (81. P. Kondráš [-] ) , K. Černý [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-]

ŽK: 73. J. Zajíček , 74. F. Krejza , 90. J. Horák , 91. T. Ježek - 51. J. Homola , 84. J. Sirový , 86. J. Varecha .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šulcová Lucie - STRÁNSKÝ Martin, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.