1:2
(1:1)
28. J. Kočí (p.)
65. J. Sirový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště potvrdilo skvělou formu, vyloupilo páté Rejšice


Branky


4. A. Fingerhut - 28. J. Kočí (p.) , 65. J. Sirový
0

Rejšice - Domácí Rejšice v minulém kole utrpěly debakl na půdě SK Rakovník, který jej také vystřídal na čtvrtém místě. Nyní se očekávala výhra, protože Rejšice si umí na domácí půdě se soupeřem pořádně pohrát. Opak byl ale pravdou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sirový nasměroval Jíloviště k záchraně

Vstup do utkání nenaznačoval, že by se domácímu týmu mohlo v zápase stát něco neočekávaného. Ve čtvrté minutě totiž radost domácím divákům, kterých dorazilo jen šedesát, udělal Fingerhut - 1:0. V sestavě trenéra Hrušky chyběl Maňas, ale vrátil se špílmachr Bělík. Ve 27' zasáhl Karela nešikovně míč v pokutovém území rukou a hosté kopali pokutový kop. K jeho exekuci se postavil kapitán Kočí a s přehledem vyrovnal - 1:1. Domácími branka otřásla. Oproti posledním domácím zápasům na jejich hře chyběl pohyb, lehkost, ale také kreativita. 

 

Druhý poločas pokračoval stejným stylem, jako končil první poločas. Domácímu týmu se za 45 minut nepovedlo dotáhnout žádnou akci do zdárného konce, zatímco za hosty se prosadil v 65' Sirový - 1:2. Hosté další branku nepřidali, ale vůbec jim to nemuselo vadit. Z posledních 8 zápasů Jíloviště sedmkrát vyhrálo z toho čtyřikrát až na pokutové kopy, ale k záchraně je našlápnuto správným směrem.

 

Další krok by měli domácí zvládnout v příštím kole na domácí půdě s Hvozdnicí.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Rys [-] , A. Fingerhut [-] , M. Karela [-] , J. Sameš [-] (81. M. Korejza [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] (60. S. Váňa [-] ) , M. Bým [-] , V. Dufek [-] (87. M. Výda [-] )

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - P. Mlejnek [-] , K. Černý [-] , H. Siegl [-] (75. M. Jiráň [-] ) , F. Janoušek [-] , T. Šorna [-] , J. Kočí [-] , J. Sirový [-] (89. M. Adamča [-] ) , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] (61. P. Kondráš [-] ) , M. Wágner [-]

ŽK: 57. J. Sameš , 88. M. Karela .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.