1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota znovu slavila vítězství, Strašecí nezlobilo


Branky


0

Lhota - O záchranu bojující Lhota přivítala na své půdě nedaleké Strašecí. Kdo čekal, že utkání bude mít pořádný náboj, když proti sobě nastoupí kluci, kteří se znají, tak byl zklamaný. Utkání svým tempem připomínalo spíše přátelský zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota znovu neinkasovala a slaví šestou výhru v řadě

Hostující lodivod Miroslav Procházka dal v brance znovu šanci mladému Javůrkovi před Doubravou. V základní sestavě chyběli také Mžourek, Beneš, či Kapek. Domácí také nebyli v ideálním rozpoložení, když na lavici náhradníků byl 60 letý Toncar, který dokonce nastoupil do hry. A dalším náhradníkem byl bývalý ligový rozhodčí Jiří Adam. Domácí Lhota si v zápase příliš šancí nevytvořila. Dokonce domácí zahodili pokutový kop, když Havelka trefil jen tyč. Přesto se domácím podařilo vstřelit důležitou branku Mantlíkem v 58', která se nakonec ukázala jako vítězná - 1:0. Strašecí mělo šance na vyrovnání, ale v brance Lhoty stál znovu jistý Vošmík, který opět udržel čisté konto.

Lhota na jaře získala již 25 bodů a je po Brandýsu, Rakovníku a Vykáni čtvrtým nejlepším týmem jara. Nyní bude zajímavé sledovat, zda Zdeněk Kudela svoji misi dotáhne do konce. Mužstvo nyní ztrácí na nesestupovou pozici už jen bod.



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - J. Kučera [-] (83. R. Zlata [-] ) , R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] , M. Kudela [-] , M. Žahour [-] , O. Popok [-] , R. Neumann [-] , J. Nedvěd [-] (90. M. Toncar [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
F. Javůrek [-] - J. Ducár [-] (46. L. Beneš [-] ) , P. Buršík [-] , L. Mrázek [-] , P. Svoboda [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , M. Isteník [-] , R. Soukup [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KOSINA Ladislav, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.