0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení? Asi ne, Lhota opět neinkasovala a zvítězila


Branky


0

Rejšice - Domácí Rejšice nezažívají příliš povedený konec sezony. Dlouho to na jaře vypadalo, že se poperou o postup do divize. Naděje na divizi je ale dávno pryč. Rejšice naopak čeká v posledním kole boj o celkové páté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ovlivnilo rychlé vyloučení domácích

Lhota znovu hrála ze zabezpečené defenzivy, které znovu velel Martin Šalamoun. Ve 14' se po řadě sporných výroků ve prospěch Lhoty neudržel domácí Falta a poslal rozhodčího do patřičných míst, za což byl vyloučen. Toto domácí poznamenalo. V ofenzivě nebyla jejich síla tak velká jako je v domácím prostředí obvyklá. Lhota se dokázala dostat do vedení v poslední minutě prvního poločasu po brance Kudely - 1:0. Největší rozruch vzbudila poločasová přestávka, kdy se hostující trenér Kudela začal nepochopitelně hádat s domácímí diváky. Jako zkušený fotbalový šíbr by měl pár urážek přejít mávnutím ruky. Situaci se pokusil zklidnit hlavní pořadatel, který chtěl Kudelu dopravit do šaten a strčením ho nasměroval do prostoru kabin. Trenér Kudela ale k překvapení diváků upadl a při prádu si udělal zranění v oblasti hlavy.

Výborný vstup hostů do druhé půle

O vítězství Lhoty rozhodla hned první minuta druhé půle, kdy se prosadil hostující Hejduk - 0:2. Lhota si vítězství, o kterém se jistě bude dost mluvit, už pohlídala. Odpoutala se od sestupových pozic a o její záchraně už nikdo nespekuluje. Poslední kolo s Hvozdnicí by měla být jen formalita.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Maňas [-] , A. Fingerhut [-] (72. O. Jon [-] ) , M. Karela [-] , R. Krichebauer [-] (61. V. Dufek [-] ) , M. Falta [-] , J. Sameš [-] , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] (74. F. Kořínek [-] ) , L. Kučera [-] , M. Bým [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] (87. J. Kučera [-] ) , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] , M. Kudela [-] , D. Danylych [-] , M. Žahour [-] (68. T. Kavka [-] ) , O. Popok [-] (79. J. Nedvěd [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 8. M. Herman , 13. R. Krichebauer , 55. A. Fingerhut , 60. M. Maňas , 76. J. Sameš , 78. F. Kořínek - 17. O. Popok . ČK: 14. M. Falta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.