0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná může litovat zahozených šanci


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal první šanci již v 1. minutě, kdy Staskevič posílá centr do pokutového území a útočník domácích Padych střílí pouze do gólmana. Domácí ovládli hřiště a hosté se dostávají k šanci až ve 30. minutě, kdy jejich střela končí mimo bránu. Z protiútoku vystřeluje domácí Šimák, ale také jeho pokus končí nad břevnem. Domácí jsou v tlaku, bohužel ztrátou míče ve středu hřiště se k míči dostávají hosté, od postraní čáry centrují před bránu a Pěgřim z voleje určuje stav na utkání 0:1. Domácí ohrožují gólmana střelou k tyči ještě Váňou, ale do poločasu se nic nemění.

Druhý poločas se domácí Čeladenští opřeli do soupeře a v 48. minutě Čáp střílí do vynikajícího gólmana Šajera. V 52. minutě Valigůra nahrává Staskevičovi a jeho pokus opět gólman chytá. V 54. minutě domácí Valigůra vyhrává souboj, sklepává míč Machancovi a jeho střela končí vedle tyče hostující branky. V 63. minutě mají domácí standartku, po které nastřelují tyč! Hosté jsou zatlačeni před svou bránu, ale brankář chytá všechny pokusy domácích. Domácí vrhli všechno k vyrovnání, opět ztráta míče ve středu hřiště a z rychlého brejku do protipohybu Jurase zvyšují hosté na konečných 0:2! Střelcem branky Jan Ochodek. Zbytek zápasů se již dohrál bez gólového efektu. Čeladenští hráči byli po celý zápas lepším mužstvem, ale hostům stačili využít dvě chyby domácích. Hosté se prezentovali dobrým organizovaným výkonem.



Místo: Čeladná. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.