2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž ztratila v podstatě vyhrané utkání a nakonec jí musí stačit dva body


Branky


0

Stráž se dočkala první jarní výhry, přesto bude smutná i po tomto víkednu. V Kšicích vedla po půli o dvě branky a zbytek zápasu si představovala určitě jinak, než tak, ež se bude po celou dobu nervózně bránit a doufat nakonec alespoň v remízu. Ale přesně tak to bylo. Naštěstí pro Stráž bylo stavu po devadesáti minutách skutečně nerozhodný a hostující celek urval první jarní výhru alespoň při penaltách. Nyní si musí počkat na nedělní zápasy Kostelce a Baníku Stříbro. Oba tyto celky jej totiž mohou předskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž zdánlivě rozhodla už v první půli

Kšicím se v první půli příliš nedařilo. Stráž byla lepší, ale domácí se přesto dokázali celkem dlouho držet poměrně zodpovědnou hrou. Přesto v devětadvacáté minutě poprvé inkasovali po přesném zakončení Daniela Rubanta Stráž byla na koni. Dál se talčila do zakončení a Kšice nemohly ani na chvíli vydechnout. Přesto zůstávaly stále dlouho ve hře. Když však gólem do kabin zvýšil na 2:0 Miloslav Jedlička, zdálo se, že je rozhodnuto. Stráž měla vše pod kontrolou a šla si pro zasloužené tři body.

Senzační vyrovnání, obrat nenastal

Strážští ale nabyli dojmu, že už zápas mohou jen bez potíží dohrát. To byl ale omyl. Kšice je hned na začátku zatlačily a hosté už se do hry dostat nedokázaly. Domácí si vytvářely spousty šancí a už ve čtyřiapadesáté minutě nestíhající Stráž inkasovala poprvé, když byl přesný Petr Šnebergr. A uplynulo zhruba dalších deset minut, provázených další řadou šancí veleaktivních Kšic, a vyrovnával na 2:2 Kamil Dýdek. Stráž ztratila téměř jisté vedení a musela se dál bránit a doufat, že nepřijde i o remízu. Svou hru sice trochu zkvalitnila a dokázala se mírně zlepšit, přesto stále tahala za kratší konec a Kšice dále tlačily. K jejich smůle ale nedokázaly využít několika dalších šancí, a tak se i přes skvělou druhou půli museli po devadesáti minutách uchýlit k penaltovému rozstřelu.

Chybička se vloudila

Zde už se ale janě projevila zkušenost a kvalita Stráže, která s chaldnokrevnou hlavou využila všech svých pokusů. Domácí se naproti tomu dopustili osudové chyby, a tak se nakoenc museli smutně rozloučit i s druhým bodem. Přest mohou mít z tohoto úspěchu proti lídrovi tabulky určitě radost.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Výsledek je určitě úspěch i přes to, že jsme ve druhé půli měli rozhodně na víc. Po vývoji utkání jsme ale spokojení. Prohrávali jsme o dvě branky, pak jsme se ale semkli a Stráž jsme zatlačil. Ve druhé půli jsme byli lepší a nikdo by se nemohl divit, kdybychom vyhráli za tři body. Nakonec máme tedy jen jeden, ale i tak jsme spokojení.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - V. Berta [-] , P. Janout [-] , M. Kövary [-] , M. Volf [-] - J. Šetlík [-] (47. L. Bordeniuc [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - P. Kaprhál [-] , P. Šnebergr [-]

TJ SOKOL Stráž
K. Pták [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - F. Veselý [-] - M. Jedlička [-] , K. Rada [-] , L. Koubek [-] (70. M. Novotný [-] ) , M. Vašák [-] , O. Pták [-] (54. V. Borys [-] ) , M. Novotný [-]

ŽK: 34. F. Veselý , 54. B. Borys , 65. V. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KASAL Petr (N), LAPSKÝ Mojmír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.