Střídající Pavlas hattrickem v rozmezí šesti minut zařídil první výhru Stříbra


Branky


1

Stříbro mělo pro rozpadnutí Damnova v zimní přestávce v prvním jarním kole ještě volno. Nyní ale na domácí půdě nastoupilo ke svému prvnímu utkání a chtělo všem ukázat, že na tom rozhodně není zle. Jenže zpočátku se mu příliš nedařilo a ještě v pětasedmdesáté minutě prohrávalo 0:1. Pak ale začaly na hřišti úřadovat čerstvé síly ze střídačky. Slova se ujal Pavlas, který během šesti minut vstřelil hattrick a rozhodl zápas ve prospch Stříbra, které nakonec přidalo v závěru ještě jednu branku a nakonec vyhrálo na pohled jasně rozdílem 4:1. V tabulce tak přeskočilo Stráž a už má před sebou jen Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště se dostalo do vedení a zadělalo na senzaci

Sedliště se dokázalo na tento zápas připravit asi o něco lépe, než domácí, kteří svého soka prvděpodobně i dost podcenili. Sedliště proto mělo zpočátku dost navrch, vytovřilo si pár šancí a už ve dvanácté minutě jej dostal Vladimír Pokorný do vedení. Poté se Stříbro trochu zvedlo a začalo více tlačit, přesto se mu ale nedařilo prokousávat se velmi dobrou a propracovanou obranou soupeře, který hrál na rychlé brejky a stále měl daleko více šancí, než soupeř. Pro Sedliště bylo velkou škodou, že se mu nepodařilo už v průběhu první půle přidat žádnou další branku. Šancí totiž mělo opravdu mnoho a několikrát příliš nechybělo. Nakonec si tak musel po první půli vystačit s vedením 1:0.

Prostřídání a drtivý závěr

Také ve druhé půli mělo Sedliště zejména zpočátku dost dalších šaníc, ale nsledně postupně trochu odpadávalo fyzicky a muselo se soustředit už pouze na defenzivu. To Baník mohl nasadit čerstvé posily z A-týmu, které hru výrazně oživily. Najednou měl Baník navrch a Sedliště mu vůbec nestíhalo. Vše podstatné se událo až v poslední patnáctiminutovce. Nejprve se podařilo vyronvat střídajícímu Ondřeji Pavlasovi, což dodalo Baníku na kopačky obrovskou porci klidu, která byla výrazně zantelná. Hned vzápětí se střídající Ondřej Pavlas trefil znovu a zhruba za necelých šest minut po své první brance už hrdina zápasu, Ondřej Pavlas, kompletoval hattrick. Unavení hosté se sice ještě pokusili v závěru trochu otevřít hru a se zápasem ještě něco udělat, ale marně. Martin Charvát v závěru přidal ještě jednu branku a Baník nakonec zvítězil 4:1. Tentokrát to ale neměl vůbec snadné.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Náš výkon v první půli byl katastrofální. Na to, že jsme měli dobrou přípravu, tak jsme hráli hodně bez pohybu a nedařilo se nám. Ve druhé půli se to už ale zlepšilo, prostřídali jsme a soupeř už s námi konec ani neudýchal, což nám vše dost usnadnilo. První půle byla ale příšerná a pokud chceme hrát takhle, tak budeme mít ještě velké problémy.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Myslím, že jsme se v porovnání s minulým zápasem ještě zlepšili. Byli jsme koncentrovanější a hráli jsme docela dobře, z čehož jsme vytěžili i první gól, díky kterému jsme měli vše ve vlastní režii. Stříbro začalo tlačit, ale my jsme hráli dobře v defenzivě a hráli jsme na rychlé brejky. A docela se divím, že se nám nepodařilo přidat druhý gól, protože jsme k němu několikrát neměli daleko. To pro nás bylo asi osudové. Ve druhé půli nám postupně docházely síly a odpadli jsme. Závěru už jsme nezvládli. Stříbru navíc dorazily posily z A-týmu, a tak už to zvládlo. My jsme se sice ještě snažili se zápasem něco udělat, ale marně. S naším výkonem jsme vyjma posledních minut dost spokojení. Hráli jsme pěkně a ze zápasu máme dobrý pocit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sirový Václav - SÁSIK Petr (N), PETRÁŠKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2017 08:51
Jako fanoušek Sedliště hodnotím zápas kladně i přes prohru našeho týmu. Zápas měl úroveň velmi dobrou. Žádné nadávky, urážky a vyhrocené souboje. Jsem rád že jsem mohl vidět takovýto klidný zápas s pěknými akcemi. Jen škoda, pro mě jako sedlišťáka, že náš tým dokázal hrát jen 70 minut. Je vidět, že chyběli dva klíčoví hráči, kteří by určitě vývoj zápasu dost ovlivnili... I tak děkuji oběma týmům za pěknou podívanou..