Lom nestačil na Černošín, hrát musel i trenér


Branky


0

Lom měl v sobotu před utkáním menší problémy se slátáním sestavy, a tak musel do zápasu zasáhnout i kouč Zdvihal. Přesto můžeme říci, že Lom nehrál vůbec špatně a chvílemi kvalitního souepře možná i přehrával, i když v součtu měl Černošín navrch. Jenže při hostech tentokrát stálo štěstí a do branky jim spadlo v podstatě vše, nač sáhli. Nakonec tedy Černošín zvítězil 3:1 a odvezl si cenné tři body. Jediný gól domácích vsítil právě hrající trenír Lomu, Vladimír Zdvihal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátký výpadek a Lom byl na kolenou

Černošín byl zpočátku výrazně lepší a na hřišti si vedl lépe, ale Lom hodně dobře bránil a také nehrál tak špatně. Domácí souepři dokázali stíhat a sekundovali mu i v oslabené sestavě dost zdatně. Proto stav zůstával dlouhou vyrovnaný. Jenže zhruba po čtvrthodině hry si domácí odbyli krátký výpadek, udělali dvě chyby a Černošín prakticky využil první své šance. První gól obstaral Dominik Bláha a po něm se rychle trefil také Petr Kříž. Od té doby se Lom v podstatě vezl. Černošín hrál dobře a chytře kontroloval hru. Šance si sice nevytvářel, ale držel balón a soupeře téměř k ničemu nepouštěl. Po první půli tedy 0:2.

Třetí branka byla klíčová

Ve druhé půli se Lom hodně zvedl a Černošín přehrával. Měl navrch a vytvořil si i nějaké šance. Na gól čekal dlouho, ale dočkal se. Ve dvaašedesáté minutě se o snížení postaral kouč v kopačkách, Vladimír Zdvihal. Jenže o chvíli déle kopl do balónu při první příležitosti Tomáš Petrovič a míč opět skončil v síti. Snad třetí šance a třetí gól hostů. Výborná produktivita. Po tomto zásahu už Lom definitivně odpadl a zápas se už v pdostatě jen dohrával. Tři body tak nakoenc i s trochou štěstí získal Černošín, kterému nyní patří osmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Byli jsme v dosti oslabené sestavě. Omluvilo se několik hráčů a bylo nás jen dvanáct. Po našich dvou chybách na začátku jsme ale dostali dva rychlé góly a od té doby už si to soupeř vlastně hlídal. Ve druhé půli už jsme měli trochu navrch, ale v první to nebylo nic moc. Jejich třetí gól definitivně rozhodl. Více k tomu asi nemám co říci.

TJ Sokol Černošín
Ivan Hacker: Dnes byl výkon hráčů určitě horší, než minulý týden. Kvalita hry hrůza. Štěstí ale stálo při nás, do čeho jsme kopli, to tam spadlo. Rozhodčí byla skvělá a určitě bych jí chtěl vyzdvihnout. Zvládla zápas skvěle. Body jsou naše, měli jsme lehce navrch, takže nejspíš zasloužené vítězství. Více k tomu není, co říci.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MIŠČUK Tomáš (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.