V Sedlišti se rozhodovalo v první patnáctiminutovce, pak už byly Kšice bez šance


Branky


0

Přesně tak, jak jsme avizovali v tipech experta. Rozhodovalo se už na začátku utkání, úvod byl velmi důležitý. Lépe vyšel domácímu Sedlišti, které tak nakonec došlo hladce až ke třem bodům za výhru 3:0. Sokol tak odjel s prázdnou a domácí mohli slavit velmi cennou výhru která je nejspíše posune zase o kus dál od sestupových příček, tedy od posledního Záchlumí. Kšice budou po víkendu nejhůře osmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod byl rozhodující

Sedliště vlétlo do zápasu ve skvělém tempu, souepře roztočilo a skvělým výkonem ho svíralo v kleštích. Už v sedmé minutě navíc tlaku domácích využil Petr Fojtíček, který otevřel skóre. Kšice nestíhaly a nedokázaly se soupeřem držet krok ani po inkasování, za což byly opět potrestány. Chvíli po čtvrthodině hry rozvlnil síť také Pavel Hrubý a bylo v podstatě rozhodnuto. Sedliště dál drželo balón a drželo souepře na uzdě, ale už zdaleka nehrálo v takovém tempu a Kšice se postupně začaly trochu osmělovat. V závěru poločasu se pokusily ještě do zápasu vrátit snížením, chvíli talčily, ale Sdliště podržel brankář Cingroš. Sedliště tak přestálo i nejkrušnější chvíle a před druhou půlí vedlo bezpečně o dvě branky.

Rychlý gól definitivně připravil Kšice o naděje

Ve druhé půli se Kšice ještě na začátku trochu snažily, ale Sedliště hrálo opět lépe a přidalo ještě třetí pojišťovací gól. Opět se trefil velmi rychle Petr Fojtíček a ve zbytku zápasu už se jen dohrávalo. Sedliště v poklidu kontrolovalo hru, Kšice se už nikam netlačily, takže už se nic neměnilo. Po devadesáti minutách tak zápas skončil v poměru 3:0 pro domácí, kteří získali na jaře už podruhé tři body a zdatně zatím unikají sestupovým příčkám. Kšice padly a od top šestky se dál vzdalují.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Přesně tak jak psal expert, rozhodoval úvod zápasu. Nám se podařilo dát dva rychlé góly a od toho se zápas odvíjel. Kdyby to bylo opačně, myslím, že bychom neměli na to, zápas otočit. Kšice se pak jen trápily, nakopávaly balóny, byly nervózní a téměř nic si nevytvořily. Až ke konci půle nás trochu zmáčkly, ale nás podržel hodně brankář. Ve druhé půli už jsme jen přidali rychlou branku, hlavně jsme nechtěli zbytečně vymýšlet blbosti a dostávat karty, což se povedlo. Máme velkou radost. Jak jsem říkal, zlepšujeme se a konečně to nese ovoce.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Utkání s předposledním týmem. Očekávali jsme, že to nebude úplně jednoduché. Proto jsme se soustředili na to, abychom nedostali první branku, ale nepovedlo se. Soupeř dostal vítr do plachet a my jsme nestíhali. Jen jsme odkopávali balóny a nebyli jsme schopní nic vymyslet. Postupně jsme si ještě vytvořili pár šancí a některé i dost dobré, ale i ty jsme zahodily. Ve druhé půli už to z naší strany byla jen marná snaha o nějaký zvrat. Soupeř dal rychle třetí branku a bylo po zápase. Pak už to domácí jen kontrolovali. Škoda, snad se z toho rychle oklepeme a začneme zase sbírat body.



Sestavy



TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - V. Berta [-] , P. Janout [-] , M. Volf [-] , N. Škornička [-] - J. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - P. Šnebergr [-] , K. Dýdek [-] -

ŽK: 47. F. Fatura , 76. P. Hrubý .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ZAVACKÝ Petr (N), FRIEDENBERGER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.