T. Diviš 30.
P. Kotva 39. (p.)
3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně překvapily Dynamo a ze Studánky vezou bod


Branky


30. T. Diviš , 39. P. Kotva (p.) - 63. K. Praizler , 85. K. Praizler
0

My jsme již v tipech experta připravovali diváky na to, že ve Studánce to tentokrát nejspíše nebude nic jednoznačného a domácí tým to bude mít velmi těžké. A to se bez okolků stoprocentně potvrdilo. Lázně přijely skvěle připravené a na hřišti byly možná i lepším týmem. Nakonec z mírné převahy ale vytěžily jen remízu 2:2 díky dvěma zásahům Karla Praizlera. Při penaltovém rozstřelu se jim pak dařilo o něco méně než soupeři, a tak ze Studánky odvezly jen jeden bod, i ten je ale proti takovému celku dosti cenný. Studánka se posunula na třetí místo a Lázním v tabulce odskočila, jenže zpět na čtvrté ji v neděli může poslat zase Stříbro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabší Studánka vytěžila z minima maximum

Dynamo vůbec nezastihlo začátek zápasu a Lázně toho chtěly určitě využít. Hrály výborně a mírně favorizovaného soupeře jednoznačně přehrávaly. Klíčový krok pro začátek své cesty k výhře ale udělat nedokázaly, čehož později určitě musely litovat. Gól totiž ze svého talku nevytěžily a sami se tím trochu pralizovaly. Studánka tak dostala prostor, aby se trochu oklepala a začala zápas vyrovnávat. Žádné větší šance si pomalu ještě ani nestihla vytvořit a už jí štěstěna dopřála první zásah. Ve třicáté minutě jí tak i přes nevydařený úvod poslal do senzačního vedení Tomáš Diviš. Když navíc sudí nařídil o deset minut déle penatlu, které využil Pavel Kotva, zdálo se, že jsou Lázně na kolenou. Do šaten se odcházelo za stavu 2:0, což rozhodně první půli vůbec neodpovídalo.

Praizler hrdinou

Lázně však nepříznivý a krutý vývoj nijak neochromil. Ba naopak. Hosté byli motivovaní, aby zápas rychle otočily a ještě zabojovaly o body. Hned na začátku roztočily svůj kolotoč a začaly souepře drtivým talkem přehrávat. Studánka se svou kvalitní obranou dokázala po vlastní velké vápno vzdorovat, a tak to Lázně zkoušely všelijak, často i střelami z dálky. Zdálo se, že je ale jen otázkou času, než tam Láhním něco spadne a začne se blýskat ne lepší časy. Dlouho ale tento moment nepřišel. Teprve až ve třiašedesáté minutě se dokázal trefit Karel Praizler, ale Lázně měly ještě stáel dostatek času. Ale ani po kontaktním zásahu se jim střelecky nezačalo dařit o nic více. Dál musely bojovat a zodpovědně dřít. Pomalu už začínaly ustupovat od snah o obrat a jejich cílem se stalou pouhé vyrovnání. I k tomu ale měly dlouho daleko. Až zhruba pět minut před koncem se Karel Praizler dokázal trefit znovu, čímž se stal hrdinou a poslal zápas do penalt.

Nepřesné Lázně

Lázně koncovka a mírná bezzubost trápila i při penaltovém rozstřelu. Ani v tomu nebyly střelecky hosté zcela zdatní, a tak se domácím podařilo z výkonostně absolutně nevydařeného zápasu i tak vytěžit cenné dva body. Souboj o pozici tak skončil výhrou Dynama, které Lázním zase o bod odskočilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Lázně byly dnes lepší. My jsme neodehráli vůbec dobrý zápas. V prvních patnácti minutách nás totálně přehrávaly, my jsme se pak trochu zvedly a dali jsme dva góly, ale poločasový výsledek určitě nebyl odpovídající. Opravdu jsme tahaly celou dobru za kratší konec. Ve druhé půli nás přehrávaly jednoznačně a zaslouženě vyrovnaly. Ty dva získané body pro nás mají cenu zlata. Je to zvláštní. My jsme na podzim odehráli výborný zápas v Lázních, kde jsme i přes to prohráli a dnes to bylo zase opačně.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - T. Diviš [-] , D. Lončík [-] , P. Sňozík [-] , R. Mráz [-] - J. Klesa [-] , J. Holý [-] (52. J. Černý [-] ) , M. Ruda [-] , P. Kotva [-] - J. Vyšňovský [-] , D. Marek [-] (46. J. Hubálek [-] ) -

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] , J. Zábranský [-] , M. Surovčík [-] , D. Hoffmann [-] - J. Nevařil [-] , P. Rašín [-] (46. M. Pohlot [-] ) , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] - J. Míšek [-] , J. Sak [-]

ŽK: 45. J. Vyšňovský - 79. M. Surovčík .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Loukota Petr - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.