Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž roznesla Lom na kopytech, hladká výhra


Branky


81. A. Karas (p.) - 12. M. Jedlička , 38. K. Pták , 60. M. Jedlička , 68. L. Ondřich , 70. L. Koubek , 85. M. Vašák
0

Lom se zatím trapí především v koncovce a nejinak tomu bylo také proti Stráži. I proti té si totiž dokázal vytvořit řadu šancí a celkem kvalitně svému soupeři oponoval a vzdoroval mu. Jenže se mu nedařilo vsítit, kdežto favorizované Stráži, která je v tomto směru v naprosté pohodě, to tam padalo snadno. A tak z utkání nakonec byl debakl. Stráž vyhrála v poměru 6:1 a z Lomu si odvezla cenné tři body. Na pozici lídra má tak momentálně náskok pěti bodů. Zúžit jej na tři body ale může v neděli ještě Baník Stříbro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom začal skvěle, ale Stráž jej krutě srazila

Lom začal utkání ve velkém tempu a hrál skutečně parádně. Zpočátku Stráž jasně přehrával a  vytvořil si i několik dobrých šancí, jenže všechny do jedné zahodil, což jej později jistě dost mrezlo. U žve dvanácté minutě se totiž k v podstatě první šanci hostů dostal Miloslav Jeldička a chladnokrevným zakončením dostal Stráž přes nepříjemný začátek do vedení. Lom i nadále trochu tlačil, ale nedokázal se trefit a sám se tím dost znudil. Postupně tak jeho aktivita trochu opadala a hrál se vyrovnaný zápas. Nikdo se nikam netlačil a hrál ose hlavně opatrně a bez chyb. Jenže v závěru půle ukázala Stráž svou skvělou produktivitu znovu, když z další větší šance skóroval bez zaváhání Karel Pták, který tak v podstatě rozhodl. Lom byl na kolenou a zkušená Stráž věděla, že už si zápas ohlídá.

Snaživý Lom nakonec vsítil alespoň čestný zásah

Lom měl v poziční hře mírně navrch i ve druhé půli, ale hodně otevřel svou obranu, a tak se více do šancí dostávala i Stráž, která využívala všeho, co jí soupeř nabídl. V šedesáté minutě zvýšil na 3:0 Miloslav Jeldička, v osmašedesáté minutě se trefil Luboš Ondřich a o dvě minuty déle udělal ze zápasu výsledkový debakl Lukáš Koubek. Nebylo, co řešit. Ve zbytku zápasu už se skutečně jen dohrávalo. Ani Lom už neměl pořádně snahu o vsítění, a tak se zápas dost sklidnil. I tak se ale v poslendí desetiminutovce ještě diváci branek dočkali. V jedenaosmdesáté minutě sudí odpískal penaltu ve prospěch Lomu, což domácím konečně pomohlo k čestné brance. Autorem branky byl Antonín Karas. Po něm ale ještě jednou dokázal skórovat Michal Vašák, který upravil na konečných 6:1. Stráž tak získaal další tři body a Lom smutní z kruté porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: My jsme začali zápas velmi dobře a Stráž zpočátku vůbec nevěděla, kde je. Jenže jsme opět nevyužívali šancí, což nás tíží už delší dobu. Zhruba od dvacáté minuty už ale Stráž odskakovala, nač sáhla, toho využila a rozhodla. Nezahodila jedinou šanci. Od té doby už to byla jen formalita. I ve druhé půli jsme měli trochu navrch, ale nebylo nám to vůbec nic platné. Zkrátka nám to tam nepadá a nevím, co s tím.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Stec [-] , M. Hanus [-] , J. Kunžwart [-] (78. T. Mareš [-] ) , P. Petráška [-] , V. Zdvihal [-] (70. J. Vopalecký [-] ) , R. Volka [-] , Y. Kalynich [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] (75. M. Novotný [-] ) - F. Veselý [-] , M. Vašák [-] , L. Koubek [-] - L. Ondřich [-] , M. Jedlička [-] (80. P. Svoboda [-] ) - K. Pták [-] (70. V. Borys [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - HORA Jiří (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.