Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra v Lázních neskórovala, Lázně braly všechny body


0

Jiskra se sice v minulém kole trochu zvedla a dokázala si sáhnout na první výhru. SLastný poci jí lae vydržel pouze týden. V Lázních se totiž tentokrtá vůbec nechytila, nedala ani gól a prohrála v poměru 0:5. Lázně jí tak vrátily nepříjemnou hořkost a sami si tak připsaly další cenné tři body. V tabulce tak odkočily Lesné a na sedmém místě už mají tříbodový náskok. Jiskra ztrácí na předposlední Kšice stále bod, ale Sokol má ještě zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně rozhodly už v první půli

Domácí nehodlali proti papírově jasně slabšímu celku dopustit žádné zaváhání a od začátku zodpovědně hru kontrolovaly. Hrály výborně a Jiskru v podstatě do ničekho nepouštěly. Postupně nabíraly odvahu a klid a začaly souepře dost přehrávat. Jiskra na hřišti téměř nebyla vidět. Lázně si vytvářely šanci za šancí. Už v jedenácté minutě tak otevřel skóre Josef Míšek a později jej dokázal napodobit i Martin Surovčík. Lázně ale dál tlačily a nevžrazná Jiskra ještě více odpadávala. S blížícím se závěrem zvýšil ještě Jan Zábranský a gólem do kabin už definitivně rozhodl Radek Mašín. Po první půli tak Lázně zaslouženě vedly 4:0 a měly předčasně vyhráno. 

Drobná korektura

Ve druhé půli už neltačily ani Lázně. Jen držely balón, kontrolovaly hru a v poklidu držely souepře na uzdě. Jiskra si nevytvořila vůbec nic. Druhá půle byla neatraktivní a nezáživná, oba celky už v podstatě jen čekaly na konec zápasu. Lázním se ale v poslední desetiminutovce nakoenc přeci jen podařilo ještě jednou domácí fanoušky potěšit brankou, když na konečných 5:0 ještě upravil Jan Štrobl. Zápas tak skončil za pětibrankového rozdílu. Jiskra se vrátila na nepříjemnou vlnu a odjížděla zpět domů velmi zklamaná. Lázně mohly slavit zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Byla to hra kočky s myší. Lázně nás jasně přehrávaly a nedaly nám jedinou šanci. My jsme si ani neškrtli. Když Lázně ve druhé půli polevili, tak jsme se trochu chytili, ale stejně z toho nic nebylo. My nejsme schopní si nahrát na tři metry a podle toho to také vypadá.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - O. Nuhlíček [-] , J. Píha [-] , M. Surovčík [-] , J. Founě [-] (46. K. Seknička ml. [-] ) - R. Zabloudil [-] (46. J. Štrobl [-] ) , V. Kolář [-] , R. Mašín [-] (46. J. Jelen [-] ) , M. Zábranský [-] - J. Zábranský [-] (46. V. Zwettler [-] ) , J. Míšek [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - M. Burian [-] , J. Junek [-] , T. Veselý [-] , M. Šmehyl [-] (30. J. Drgáč [-] ) , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

ŽK: 61. J. Junek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.