1:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná deklasovala Bor a veze tři body


Branky


23. M. Hocmann - 11. V. Danko , 24. R. Svačina , 35. R. Vavřička , 69. V. Danko , 83. V. Danko (p.) , 87. R. Svačina
0

Dalo se očekávat spíše vyrovnanější utkání ve kterém rpadne hodně gólů. Psychika, nebo možná i síly ale o výsledku rozhodly o něco dříve, než se čekalo. Lesné se totiž podařilo první půli vyhrát dky lepší produktivitě v poměru 3:1 a ve druhé ještě zvýšila. Bor už neměl dostatek sil a ani nadějí pro to, aby se zápasem ještě něco udělal, a tak z toho nakoenc byla jen kanonáda Lesné, která zvítězila 6:1. O tři góly se nepostaral nikdo jiný, než Vasil Danko. Oba celky ale v tabulce zůstanou tam, kde před utkáním byly. Lesná sedmá, Bor jednáctý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná pálila ostrými a soupeře přestřílela

V Boru se hrál téměř od prvních minut divácky velmi záživný fotbal. Domácí Bor předváděl o něco techničtější a pohlednější fotbal, než soupeř, který se v podstatě jen snažil vše dostat na své útočníky, ale co se šancí týče, bylo to určitě vyrovnané. Možná měla Lesná šancí i více. Už v jedenácté minutě otvřenou přestřelku zahájil ostrostřelec Vasil Danko, který dostal až příliš prostoru. Pak se chvíli hrálo bez využití, na obou stranách se šance zahazovaly, ale pak vzal vše na sebe Marcel Hocmann, který z pohledu Boru zápas dokázal vyrovnat. Jenže než se Bor rozkoukal, dostal se balón na druhé straně k Romanu Svačinovi, který nezaváhal a vrátil Lesné vedení. To Bor trochu opařilo. Domácí po rychlé odpovědi supeře nevěděli, jak se vrátit do hry a přes veškerou snahu se jim nedařilo opět vyrovnat. Na druhé straně se ale po deseti minutách dokázal trefit Radek Vavřička, který dostal hosty do nadějného dvoubrankového vedení. Bor už odpovědět nedokázal, a za stavu 1:3 se tak odcházelo do šaten. Rozhodnuto ale určitě nebylo. V takto otevřeném utkání se mohlo stát ještě cokoli.

Danko připravil Bor o šanci a rozhodl

Ve druhé půli přetahovaná pokračovala. Bor se nechtěl jen tak vzdát a dál se snažil. Lesná hrála spíše na brejkové situace. Nikdo ale nechtěl udělat chybu, a tak oba celkem dobře bránili, i když daleko více to určitě potřebovala Lesná, i když Boru postupně docházely síly a hra se vyrovnávala. Jenže Bor se dlouho neprosazoval, a tak dostala šanci Lesná. V devětašedesáté minutě dokázal využít své šacne Vasil Danko, a tak bylo rozhodnuto. Na posledních dvacet minut už Bor definitivně odpadl a zápas už jen dohrával. Lesná kontrolovala hru a v závěru dokázala ještě zvýšit. Nejdříve penalt využil opět Vasil Danko, který tak zkompletoval hattrick a v posledních minutách ještě upravil na koenčných 6:1 Roman Svačina. Lesná tak nakoenc vyhrála 6:1, ale tak jednoznančné to v Boru určitě nebylo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Soupeř určitě nebyl lepší, než my. Byl to vyrovnaný zápas, i šancí jsme měli dost, jen jsme jich nevyužili, kdežto soupeř dal vše, na co sáhl. Dělali jsme v obraně chybu za chybou a soupeř vše trestal. Přesto musím podotknout, že tak špatně jsme můj manšaft ještě nikdy hrát neviděl. Bylo to bez chtíče, bez zápalu, bez bojovnosti, zkrátka beze všeho a naše laxnost nám podrazila nohy. Byl to odevzdaný zápas. My prostě na Lesnou neumíme hrát, vždy se jí přizpůsobíme a takto to dopadá.

TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Kurfiřt [-] , J. Maczko [-] , M. Hocmann [-] , V. Boško [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-] , F. Pták [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-]

TJ Lesná
M. Goubej [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] , P. Karafiát [-] - M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] - R. Svačina [-] - V. Danko [-]

ŽK: 40. J. Kurfiřt , 82. J. Boško - 40. D. Tkáč , 42. V. Danko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PODLIPSKÝ Petr (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.