4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si spravila chuť na Jiskře


Branky


14. L. Goubej , 54. L. Goubej , 66. T. Černý (p.) , 75. T. Černý
0

Halže si po třech porážkách v řadě dopřála minulý víkend volno, během kterého se snažila na fotbal na chvíli trochu zapomenout, odreagovat se a vrátit se zase v plné síle. A zdá se, že to vyšlo. Jiskra Třemešné sice nepatří k nejsilnějším celkům tabulky a body proti ní jsou povinností. Halže to ale zvládla na jedičku, neinkasovala a nakoenc se mola radovat ze zasloužených tří bodů, které jí minimálně do neděle posunou na třetí příčku. Nejhůře bude Čechie po víkendu pátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže se trefila jen jednou

Čehie si asni nejvíce ze všeho přála rozseknout tento zápas, co nejdříve, a tak do úvodu dala vše. Přesto se jí moc nedařilo. V kombinaci to vázlo a Jiskra se dobrou obranou dokázala držet ve hře. Sama si ale nebyla schopna vytvořit téměř nic, a tak to bylo v podstatě jen o Halži a o tom, zda si domácí celek, který drží balón a snaží se talčit, dokáže nějaký náskok v první půli vydobít. Nakoenc se Halže dočkala ve čtrnácté minutě po zásahu Lukáše Goubeje, jenže to bylo vše. Halži už to tam podruhé zkrátka nespadlo, a tak bylo po pětačtyřiceti minutách utkání stále dost otevřené. Halže si nemohla dovolit ve druhé půli nic vypustit.

Rychlá branka rozhodla, pak už se jen dohrávalo

Halže vlétla do druhé půle dost aktivně, chvíli tlačila a ve čtyřiapadesáté minutě dokázal Lukáš Goubej trefit znovu, čímž vlastně rozhodl. Jiskra není do útoku natolik silná, aby tak kvalitní celek, jakým Halže je, mohla za tohoto stavu ještě ohrozit. A tak už se zápas pod taktovkou Halže jen v poklidu dohrával. Obrana hostů byla ale stále průchodnější, a tak dokázali domácí udělat svým divákům radost ještě dlašími dvěma zásahy. Nejdříve pomohl Tomáši Černému pokutový kop, ale napodruhé už se Tomáš Černý dokázal trefit ze hry. Halže tak nakoenc po zvládnuté druhé půli mohla slavit po čtyřech týdnech konečně tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Přijel předposlední tým, což bylo vidět. Supeř se v podstatě nedostal do žádné šance. My jsme rychle dali gól a pak už se hrálo v klidu. Zápas jsme si ohlídali a ještě jsme nějaké branky přidali. Utkání z naší strany proběhlo úplně v klidu, zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
A. Herout [-] - T. Černý [-] , A. Dokoupil [-] , J. Typovský [-] (80. P. Hotový [-] ) , T. Ježdík [-] , J. Šmejkal [-] , L. Goubej [-] (85. J. Horák [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Božek [-] (70. A. Čurka [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Božek [-] (46. J. Křehlík [-] )

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - L. Kubena [-] , T. Strapek [-] , J. Schön [-] , J. Marcínek [-] (65. M. Burian [-] ) , O. Dvorský [-] (80. J. Drgáč [-] ) , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

ŽK: 28. J. Šmejkal , 75. M. Matoušek - 75. O. Dvorský .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Loukota Petr - MATOUŠEK Milan (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.