Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže třetí nebude, o šanci jí připravila Planá


Branky


0

Halže potřebovala v poslendím domácím utkání této sezóny zvítězit, aby si udržela naději na bronzovou příčku, jenže Planá prožila v poslední době velký vzestup a dokázala se skvělou výkonností vyšvihnout zpět. Opačně jsou na tom právě hráči z Halže, kterým se na jaře tolik nedařilo a nakoenc přišli i o naději na bronz poté, co podlehli Plásnkým v poměru 2:4. V posledním kole tak bude Čechie bojovat nejlépe o čtvrté místo, ale Planá už jí s jednobodovou ztrátou na sedmé příčce dýchá na záda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastická půle v podání Plané

Čechie od začátku utkání ztrácela. Jakoby úvod zcela zaspala a pak se nemohla dostat do hry, čehož Planá výborně využívala. Ujala se taktovky a soupeře jasně přehrávala. Halže byla pod velkým tlakem, který už v šesté minutě nevydržela, když její defenzivu prolomil Viktor Kapolka. Vzchopit se ale Čechie nedokázala ani po brzkém inkasvání, ba naopak. Stráž dál útočila, až se jí podařilo své vedení ještě nevýšit po přesném zakončení Jana Gažíka. Zdálo se, že Planá má vše naprosto pod kontrolou a kráčí si za pohodlnou výhrou. Jenže do drobnějších náznaků a menších šancí se postupně začala dostávat i Halže, což nakoenc už ve dvacáté minutě stačilo k zásahu René Mrenkovi. Halže tak byla najednou zpět na dostřel Plané hosté museli dál trpělivě kontrolovat vedení. To se ale zkušenému plánskému celku dařilo na jedničku. Hosté po inkasování nijak nezanikli a spíše se z branky poučili. Dobře bránili a postupně se prokousávali do dalších šancí. Uuž ve dvaatřicáté minutě jim pak dvoubrankový náskok zase vrátil Jan Gažík, a když při dobrém aktivním závěru první půle ještě Jan Gažík zkompletoval hattrick, bylo o vítězi již rozhodnuto. Tříbrankovou ztrátu by proti Plané těžko stahoval sebelepší tým.

Mrenka vykřesal jiskru naděje

Hned v úvodu ale Halže zabrala a po pár minutách se radovala ze druhého zásahu René Mrenky, který ještě domácím dal nějakou naději. Jenže Planá po inkasování opět zformovala svou hru a začala zkuešně kontorlovat výsledek. Čechie nehrála tak špatně a snažila se s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté už věděli, jak její šance eliminovat. Planá si zkrátka už vše bezchybně ohlídala, a domácí se tak museli nakoenc před souepřem sklonit. Planá díky výborné první půli zápas v poklidu dohrála a získala zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: My jsme byli v hodně oslabené sestavě a na hře to bylo hodně znát. Rozohdnuto bylo v podstatě už po první půli. Ve druhé se nám naví zranil důležitý obránce a my už jsme se nedokázali vzchopit. Plané musíme sportovně pogratulovat k výhře.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Utkání bylo celkem vyrovnané. Hrálo se dost z jedné strany na druhou. Hřiště bylo hodně tvrdé a suché, ale fotbal byl hodně pohledný. My jsme si to dávali hodně po zemi a dařil ose nám dobře. Hodně zářil Jan gažík, který dal hattrick během půle, po níž bylo rozhodnuto. Pak už jsme si výsledek jen v klidu ohlídali, i když jsme měli ještě několik dalších šancí. Halže nás dost zklamala, čekali jsme od ní, že nás přehraje, ale byla daleko slabší, než jsme mysleli. Atmosféra byla jinak velmi dobrá, v Halži byla nějaká pouť, takže přišlo hodně lidí. My jsme si zápas i díky tomu hodně užili a vezeme si spokojeně tři body.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] , M. Zeman [-] , T. Vávra [-] , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] (65. M. Matoušek [-] ) , L. Kormoš [-] , J. Pýcha [-] , F. Bedecs [-] , M. Božek [-] (60. A. Čurka [-] ) , J. Božek [-]

FK Planá B
P. Zušťák [-] - J. Bucsuházy [-] , P. Mikota [-] , J. Gažík [-] , R. Pánek [-] , V. Kapolka [-] , M. Kuchař [-] , M. Bernas [-] , P. Miklas [-] , J. Mikač [-] , Z. Häusler [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Loukota Petr - KOZÁK Libor (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.