Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesní zápas sezóny dohrán! Kšice potvrdily své udržení výhrou v Zadním Chodově


Branky


0

Kšice už sice měly udržení v soutěži jisté, ale přesto si chtěli dvanáctou příčku ještě upevnit. Kšický A-tým už má sezónu za sebou, a tak do Chodova dorazili hosté dost posílení a bylo to znát. Od začátku měli navrch a nakoenc zsalouženě vyhráli v poěmru 5:2. Získali tak tři body, které je nakoenc oddělily od sestupující Jiskry Třemešné na čtyřbodový rozestup. Zadní Chodov se tak s průměrnou sezónou rozloučil porážkou a skončil celkově devátý. V závěrečném utkání sezóny už ale o nic nešlo. Diváci se tak mohli jen bavit parádní otevřenou přestřelkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice šly ve vyrovnané půli dvakrát do vedení

Na Kšicích byl ood začátku jasně vidět, že chtějí poslední zápas sezóny za každou cenu vyhrát. Na začátku utkání navíc ještě nejspíš netušily, že už jsou vlastně zachráněné, a tak do zápasu dávaly vše. Zadní Chodov se ale nechtěl nechat zahambit, přizpůsobil se soupeři a začali spolu sehrávat parádní otevřenou partii, hodnou rozloučení se se sezónou. Diváci se museli bavit hezkým otevřeným fotbalem se šancemi na obou stranách. Zpočátku se hrálo dost vyrovnaně, ale Sokolu se přesto podařilo v jedenácté minutě dostat do vedení trefou Jana Šubrta. Pak následovala dlouhá gólová odmlka, ale šancí byl ok vidění stále dost. Více štěstí měl ale tentokrát Chodov. V osmadvacáté minutě své šance využil Jan Kurčík a bylo vyrovnáno. Kšice ale našly na inkasování velmi rychlou odpověď. Už po necelých pěti minutách jim tak vracel vedení Petr Janout. Více už se v první půli v následujících minutách neudálo. Do šaten se tak po parádní vyrovnané půli odcházelo za stavu 1:2 a šanci na výhru měly stále oba celky.

Dav rychlé góly rozhodly

Ve druhé půli ale Kšice nasadily vyšší rychlost a Baník jim na začátku absolutně nestíhal. Už po pěti minutách dostal Kšice do dvoubrankového odstupu Miroslav Šetlík a po něm ještě rychle zvýšil také Pavel Kaprhál. Po deseti minutách hry ve druhé půli tak platil stav 1:4 a bylo rozhodnuto. Kšice už pak ve zbytku utkání jen pohodlně kontrolovaly hru a soupeři toho moc nedovolily. Vlastně ani nebylo tolik co dovolovat. Zadní Chodov věděl, že už je rozhodnuto, a tak také výrazně polevil a zápas už se jen v poklidu dohrával. V sedmdesáté minutě ještě dokázal udělat domácím fanouškům radost snižujícíc Eduard Pikl, ale Baníku už to nebylo nic platné. V závěrečné desetiminutovce navíc dokázal skórovat ještě také Petr Janout, který se tak stal posledním střelcem právě končící sezóny. Kšice v Zadním Chodově vyhrály v poměru 5:2. Celý zápas přitom rozhodla jen jediná desetiminutovka.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Byl to poslední zápas. Brali jsme to tak, že o nic nejde. Hlavní bylo, aby jsme si zápas užili a aby se nikomu nic nestalo. Soupeř chtěl hrát o něco více, dal víc branek a proto vyhrál zaslouženě. A pokud mám na závěr trochu ohodnotit i sezónu, tak musím říci, že jsme celkem spokojení. Ono je to těžké, když mají hráči čas a dorazí, můžeme vyhrávat, pak se nesejdeme a čtyři zápasy vřadě prohrajeme. Za těchto podmínek musíme být s devátým místem spokojení. Všem, kteří ale hráli chci určitě za celou sezónu poděkovat. Ostudu jsme neudělali.

TJ Sokol Kšice B
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - L. Kubalík [-] (70. J. Květoň [-] ) , E. Pikl [-] , J. Fidler ml. [-] , A. Kurčík [-] , J. Kurčík [-] , P. Oláh [-] , F. Řezábek [-] , T. Sádlík [-] (66. M. Founě [-] ) , J. Nejedlý [-] , R. Mazanec [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - P. Kasl [-] , L. Kudlík [-] , P. Jankov [-] , V. Chudáček [-] - P. Kaprhál [-] , M. Šetlík [-] , P. Šnebergr [-] , J. Pařízek [-] - J. Šubrt [-] (65. A. Smetana [-] ) - P. Janout [-]

Počet diváků: 22. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - KOČKA Stanislav (N), DÝDEK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.