Úpice zvládla zápas na hřišti hradecké Lokomotivy


Branky


54. M. Šubrt , 86. A. Hůlka - 35. J. Marel (p.) , 40. J. Kuchta , 64. J. Kuchta
0

Během první půle se hosté dostali do pohodlného dvougólového náskoku, o kterých se ve druhém dějství nenechali připravit, přestože domácí zlepšili svoji hru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté se ujímají vedení

V prvním poločase byli lepším mužstvem hosté. Úpice byla aktivnější, na gólový úspěch si ale musela počkat až do závěru poločasu. Deset minut před koncem první půle měli hosté možnost zahrávat pokutový kop. Penalty se ujal Jan Marel, který bez větších problémů proměnil a poslal Úpici do vedení. Hostům se šlo do kabiny ještě lépe díky čtyřicáté minutě, kdy na 0:2 zvyšoval Jan Marel. Hradecká Lokomotiva nenašla na hru hostů odpověď, a poločasové skóre tak bylo 0:2. 

Domácí pouze snižují

Do druhého poločasu vstoupila Lokomotiva o poznání lépe. Už po devíti minutách hry domácí snížili na rozdíl jediné branky, když hostujícího gólmana Milana Dytrycha překonal střídající útočník Michal Šubrt. Úpice po inkasované brance neznervózněla a brzy si vzala zpět svůj dvoubrankový náskok. V šedesáté čtvrté minutě se podruhé v zápase prosadil Jan Kuchta, který překonal domácího gólmana Ivo Beránka, a zvýšil na 1:3. Zlepšený výkon oproti prvnímu poločasu potvrdili domácí znovu v osmdesáté šesté minutě, kdy díky gólu Aleše Hůlky snížili na 2:3. Více gólů už ale hradecká Lokomotiva nepřidala, a tak se Úpice mohla těšit z výhry 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Co na to říct, nebojujeme, kazíme, nedáme fotbalu nic navíc. Začínáme hrát až posledních deset minut, a to fakt nestačí.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špidlen Patrik - URBÁNEK Tomáš, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.