Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice zasadily soupeři úder v první části


Branky


0

Bolatice zlomily odpor soupeře čtyřmi góly v prvním poločase. Druhý se jen dohrával a domácí přibalili na cestu soupeři pět minut před koncem pátý zásah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněhota hattrickem sestřelil Darkovice

V netradičním termínu v sobotu v deset hodin ráno se odehrál zápas mezi Bolaticemi a Darkovicemi a než se stačili hosté z Darkovic pořádně rozkoukat, prohrávali o dvě branky. Ve 2. minutě se míč dostal do hostujícího vápna, kde se ho zmocnil Tomáš Sněhota a nekompromisně otevřel skóre - 1:0. V 5. minutě vypálil tvrdou střelu bolatický Ondřej Langer a jeho tečovaná střela skončila za zády hostujícího gólmana - 2:0. Zhruba od dvacáté minuty začali přebírat iniciativu hosté, ale jejich tlak byl pouze platonický. Jedinou vážnější střelu Hlouška vyrazil brankář domácích. A byli to opět domácí, kteří udeřili. V 38. minutě doputoval míč po ose Duda, Kretek Sněhota k posledně jmenovanému a ten si už věděl rady - 3:0. Svůj hattrick dovršil Sněhota dvě minty před odchodem do kabin - 4:0.

Hrál se poklidný fotbal a domácí přidali už jen jednu branku

Ve druhém dějství se hrála už vyrovnanější partie. Hra se převážně přelévala od jedné šestnáctky ke druhé. Hosté se dostávali pouze do pološancí a k centrům z boku, které aler nenacházeli správného adresáta. Za domácí se objevila ve dvou nadějných pozicích posila z Bohuslavic Kretek, ale balón do brány dopravit nedokázal. Definitivní podobu výsledku dal pět minut před koncem bolatický Daniel Sikora a přibalil hostům domů na cestu pátou branku - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Už v páté minutě jsme vedli o dvě branky. Kolem dvacáté minuty nás hoste přitlačili. My pak ještě před přestávkou přidali ještě dvě branky. Druhý poločas se odehrával převážně mezi šestnáctkami. Svou výhru jsme jistili pět minut před koncem.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Úvod jsme hodně zaspali a po pěti minutách jsme prohrávali o dvě branky. Zhruba od dvacáté minuty jsme měli tlak, ale do přestávky jsme ještě dvakrát inkasovali. Ve druhé půli byla hra vyrovnanější, ale bylo vidět, že soupeř je lepší.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Rataj [-] (75. D. Macura [-] ) , D. Sikora [-] , J. Šula [-] (52. T. Radošovský [-] ) , T. Sněhota [-] , T. Kretek [-] , D. Kampík [-] , O. Langer [-] , J. Krettek [-] , D. Sněhota [-] , V. Duda [-]

FK Darkovice B
N. Chotár [-] - A. Tvrdý [-] , L. Hloušek [-] , D. Bach [-] , J. Hanzlík [-] - T. Kubín [-] (53. A. Večerek [-] ) , T. Klimovič [-] , D. Lukáš [-] , P. Smetka [-] - A. Kremser [-] (68. J. Heiduk [-] ) , D. Kurek [-] (68. M. Hanel [-] ) -

Hráči zápasu: T. Sněhota - D. Lukáš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - FUSEK Pavel (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.