1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ritnošík rozhodl z přímého kopu


Branky


0

Po bezbrankovém poločase se hned zkraje druhého ujala Závada vedení, které uchránila až do konce utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Závady přijel lídr tabulky z Dobroslavic a už podruhé za sebou při venkovním výjezdu neuspěl a jeho náskok se začíná povážlivě tenčit. V první půli se hrál upracovaný fotbal, který se proměnil v boj o střed hřiště. V 7. minutě chybovala domácí defeniva, a šanci hostů skvěle zlikvidoval domácí hrdina Petr Krajíček. O sedm minut později vypálil hostující záložník zpoza šestnáctky, a Krajíček byl tygřím skokem včas u své tyčky a míč vytěsnil do bezpečí. Ve 43. minutě se dostala ke slovu Závada, ale střela Václava Ritnošíka skončila nad. Po první půli tak svítilo na světelné tabuli bezbrankové skóre.  

 

Ve druhé půli se obrázek hry vůbec nezměnil. Opět to byl spíše boj o střed hřiště. Klíčový okamžik utkání přišel v 50. minutě, když se k přímému kopu postavil Václav Ritnošík a pořádnou bombou obstřelil hostující zeď a míč se zatřepetal až v síti - 1:0. Hosté v  podobné situaci o chvíli později tak přesní nebyli. V 55. minutě hlavička domácího Daniela Gryze skončila jen těsně mimo branku. pak se snažily Dobroslavice vyrovnat. V 65. minutě dobroslavický Jan Stupka pálil nad domácí svatyni. V 78. minutě tutovku Václava Chromečky zázračně zpacifikoval domácí brankář Krajíček. Závada si pak už svůj hubený náskok ubránila a připsala si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): První poločas byl takový upracovaný, nepříliš pohledný, boj o každý metr. Hned v úvodu druhého poločasu jsme se ujali vedení. Oni pak se sice snažili, ale nás podržel gólman a výhru jsme ubojovali.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Nešťastný zápas. Zranil se nám brzy útočník. Do poločasu jsme to dokopali na remízu. Pak oni dali z dálky branku. Snažili jsme se vyrovnat, ale výborně jim zachytal brankář.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Persich [-] , J. Náwrath [-] (80. Z. Staněk [-] ) , J. Ječmínek [-] , V. Chříbek [-] (46. J. Lébl [-] ) , A. Dihel [-] , T. Janeček [-] , D. Gryz [-] , V. Ritnošík [-] (75. A. Fojtík [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (10. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , R. Kubesa [-] (82. P. Jindra [-] ) , D. Tůma [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 30. M. Lišaník , 52. J. Osmančík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÁLEK Jaromír - CHŘIBEK Patrik (N), REŽNÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.