Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice otočily skóre zápasu


Branky


56. V. Chromečka , 65. J. Stupka , 76. J. Klekner , 77. T. Voves (p.) - 4. V. Harazim , 21. M. Nowický , 90. V. Harazim
0

Lídr z Dobroslavic po prvním poločase prohrával o dvě branky. Po pauze snížily. A i když jim rozhodčí vyloučil Vujtíka, tak dokázaly dalšími třemi góly skóre otočit. Štěpánovice už jen v závěru snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Dobroslavic se na svou výhru pořádně nadřel. Domácí měli sice převahu, ale v prvním poločase své tři vyložené šance zazdili. Štěpánkovice hrály v prvním poločase velmi chytře. Hrály zataženy v bloku a hrozily z rychlých brejků, které jim vycházely. Už ve 4. minutě prošel po pravé straně Lukáš Jurček, našel Lukáše Vybrančíka, jehož přesný centr zametl do brány Vlastimil Harazim - 0:1. ve 21. minutě byl faulován před domácím vápnem Stanislav Berek. Míč si k přímému kopu postavil Jiří Vendelín, jehož střelu ještě domácí brankář vyrazil, ale na dorážku Michala Nowického již byl krátký - 0:2. Štěpánkovice náskok do poločasu udržely.

 

Ve druhé půli se nechali hosté strhnout k fotbalu nahoru dolů a to se jim hrubě nevyplatilo. V 56. minutě se o snížení skóre po rychlé akci zasloužil domácí Václav Chromečka - 1:2. Po hodině hry byl do sprchy poslán podruhé žluté kartě domácí Dalibor Vujtík. To ale Dobroslavice nezaskočilo, a už v 65. minutě vyrovnaly Janem Stupkou - 2:2. Dobroslavice si pak přichystaly dva gólové údery během dvou minut. V 76. minutě strhl vedení na jejich stranu Jakub Klekner. O minutu později byl faulován v pokutovém území štěpánkovickým brankářem Filipem Drastíkem jeden z domácích hráčů a penaltu s klidem proměnil Tomáš Voves - 4:2. Poslední slovo v zápase měli hosté, když Martin Pluške vybídl ke skórování Vlastimila Harazima - 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Patrik Dundr (vedoucí týmu): Po celý zápas jsme měli více ze hry, ale v prvním poločase jsme dostali ze dvou protiútoků dvě branky. Ve druhém poločase jsme brzy snížili, a i když jsme pak hráli oslabeni tak jsme otočili až na 4:2. Štěpánkovice už jen snížily na 4:3.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Přijeli jsme jen v jedenácti lidech, a první poločas nám vycházela taktika hrát v bloku a hrát na rychlé brejky. Vedli jsme o dvě branky. Ve druhém poločase jsme se nechali strhnout k otevřenému fotbalu a toto se nám vymstilo.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (90. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] (91. M. Lišaník [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , D. Tůma [-] , D. Pavelek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - L. Kožušník [-] , M. Nowický [-] , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , S. Berek [-] , V. Harazim [-] , M. Pluške [-] , P. Benek [-] , L. Vybrančík [-] , G. Slaný [-]

ŽK: 41. D. Vujtík , 57. T. Voves - 77. F. Drastík . ČK: 60. D. Vujtík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - JINDRA Pavel (N), REŽNÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.