Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branková přestřelka pro Oldřišov


Branky


0

Zápas nabídl divákům jedenáct branek, z čehož Oldřišov vsítil sedm a tři body byly jeho. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká přestřelka se strhla v prvním poločase na oldřišovském hřišti kam zavítaly Bohuslavice. Do vedení se dostali hostující fotbalisté, když Vojtěch Janoš využil brejkové situace a pokořil domácího brankáře - 0:1. V 9. minutě vyslal Michael Ulička balon mezi hostující stopery na Ondřeje Fabiána, který v pohodě uklidil balon do brány - 1:1. O obrat ve skóre se postaral po čtvrthodině hry střelou z dvaceti metrů Tomáš Pardy - 2:1. Pak přišel nádherný fotbalový moment, když bohuslavický Vojtěch Janoš střelou z dvaceti pěti metrů vymetl šibenici domácí kasy - 2:2. Po půlhodině hry přišel centr zpravé strany a hostující Vlastimil Vitásek poslal hosty znovu do vedení - 2:3. V 36. minutě už bylo opět srovnáno, když přímý kop Tomáše Pardyho skončil až v síti - 3:3. ve 44. minutě nahrával pod sebe Vojtěch Bechny a Ondřej Fabián opět převážil skóre na domácí stranu - 4:3. V samém závěru poločasu ještě Michael Ulička zvyšoval krásnou střelou z dvaceti metrů na dvoubrankový rozdíl - 5:3.

 

Ve druhém poločase se už brankostroj poněkud zastavil. Hned tři minuty po startu druhého poločasu utekl hostující defenzivě Ondřej Fabián, který střelou podél brankáře dokončil svůj hattrick - 6:3. V 63. minutě se zmocnil míče Vojtěch Bechný, který si položil dva hostující obránce, nasadil kličku i bohuslavickému brankáři a pohodlně zamířil míč do prázdné kasy - 7:3. Poslední slovo v zápase měly Bohuslavice, když v 89. minutě po pasu Michala Šramela korigoval skóre Jan Krupa - 7:4.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Byl to pohledný fotbal nahoru dolů. Nebyly žádné sprosté fauly, soupeř si přijel zahrát fotbal a diváky muselo střetnutí bavit.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Teoreticky není co dodat. Byl to z naší strany odfláknutý zápas, navíc oni co vystřelili na branku tak nám do ní padlo. Naše obrana byla hodně průchozí. Pak už se za stavu 7:3 moc těžko otáčí zápas. Pro diváky to na druhé straně muselo být zajímavé střetnutí.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
D. Grancer [-] - O. Fabián [-] , V. Bechný [-] , I. Hofer [-] , T. Pardy [-] , M. Ulička [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , D. Hartoš [-] , L. Urban [-]

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - J. Krupa [-] , R. Kocián [-] , I. Dominik [-] , V. Vitásek [-] , V. Janoš [-] , M. Šramel [-] , J. Vitásek [-] , T. Chlopčík [-] , T. Král [-] , F. Hrubý [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: MEIER Milan - STONIŠ Michal (N), VÁCLAVÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.