2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice kráčí za postupem


Branky


0

Dobroslavice dokázaly otočit zápas ve svůj prospěch a připsat si do tabulky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Dobroslavic přivítal na svém pažitu mužstvo ze Strahovic. V prvním dějství diktovala tempo hry domácí družina, a hrozila hlavně ze standardních situací, které byly velice nebzpečné a v podstatě každá znamenal ohrožení hostující branky. Vedení se ale ujaly po dvaceti minutách hry Strahovice, když drzý průnik Patrika Kubiše do domácího vápna byl zastaven jen za cenu faulu a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. Ten si postavil sám postižený Kubiš a nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 0:1. Strahovice hrozily z dlouhých nákopů a po jednom z nich přestřelil v nadějné pozici bránu Vojtěch Štefek. Dobroslavice se zaslouženého vyrovnání ve 39. minutě, když přímý kop Václava Chromečky skončil na hlavě Jakuba Kleknera a ten byl neomylný - 1:1.

 

Ve druhé části se obrázek hry vůbec nezměnil. Domácí hrozili nadále ze standardek a hosté jen nakopávali dlouhé míče. Rozhodující okamžik zápasu přišel po deseti minutách druhého polořasu, když domácí zahrávali rohový kop a Tomáš Krejčí uklidil balon za záda strahovického brankáře Vlastíka Moravce - 2:1. V poslední půlhodině hry se obě družiny dostaly do jedné vážnější příležitosti. Dobroslavický David Rathouský netrefil prázdnou branku. Na druhé straně hostující Petr Lhotský mezi penaltou a velkým vápnem přestřelil domácí klec. Dobrolavice si do postupové mozaiky připsaly další důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Marek Vajda (brankář): Hosté se ujali vedení z penalty, která byla. My jsme srovnali skóre po standardní situaci. Ve druhém jsme dali rozhodující branku opět po standardní situaci. Jsou to pro nás důležité tři body.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): V první půli byli herně lepší, ale my šli do vedení. Domácí srovnali po standardce. Ve druhé půli se na obrazu hry nic moc nezměnilo. Oni rozhodli opět ze standardky, ze kterých hrozili celý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (88. J. Osmančík [-] ) , P. Lukáš [-] (89. R. Kubesa [-] ) , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , D. Tůma [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] , Š. Beneš [-] - P. Lhotský [-] , V. Štefek [-] (84. P. Boček [-] ) , A. Dvořák [-] , J. Beneš [-] (68. D. Juchelka [-] ) , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (86. J. Hartmann [-] ) -

ŽK: 39. D. Rathouský - 69. P. Slavík , 89. T. Němec .
Hráči zápasu: D. Vujtík , T. Krejčí - V. Moravec , V. Štefek .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - REŽNÝ Oldřich (N), ŠAFARČÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.