2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice rozhodly v prvním dějství


Branky


0

Dvě branky v poslední čtvrthodině prvního poločasu do sítě hostů rozhodly o výhře domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělním podvečeru přijelo mužstvo ze Štěpánkovic do Darkovic a byly to právě domácí, kteří tahali za delší stranu provazu. Po celý první poločas byla jednoznačně lepším týmem eskadra z Darkovic, která nepustila Štěpánkovice do žádné vážnější příležitosti. V první vážnější šanci se objevil darkovický Aleš Kremser, který ale nezachoval chladnou hlavu, a nic z toho nebylo. Ve 33. minutě se už Darkovice dočkaly, když domácí útočník nakopl balon na Aleše Kremsera a ten zpoza šestnáctky poslal míč do sítě - 1:0. Druhý úder si schovali domácí na závěr prvního poločasu, když se centr Daniela Bacha odrazil k Petru Vyletělkovi, který balon poslal přímo do šibenice - 2:0.

 

Úvod druhého poločasu patřil Štěpánkovicím, které se snažily s výsledkem něco udělat. Lukáš Jurček po centru špatně seřídil svá mířidla. O pár okamžiků později se v nadějné pozici ocitl Michael Benek, ale do jeho střely mu vstoupil domácí zadák. Po hodině hry po standardní situaci zaváhal na zadní tyči hostující Jiří Vendelín. Štěpánkovice se dále hnaly do útoky a v obraně jim vznikala okénka, do kterých chodili domácí borci, ale šance se jim nedařilo proměňovat. Střelu Daniela Bacha vyrazil hostující brankář. Samostatné nájezdy Daniela Kurka a Adama Večreka vylapal rovněž hostující brankář Novák. Darkovice to nemuselo mrzet, protože už měly nahráno z prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Byli jsme lepší než soupeř. Měli jsme hodně tutovek, a proměnili jsme jen dvě, ale soupeř žádnou, takže máme tři body.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): První poločas byly jednoznačně lepší Darkovice, my se snad nedostali ani k pořádné střele. Ve druhé jsme to chtěli zvrátit, ale žádnou šanci jsme neproměnili. Oni navíc hrozili z brejků.



Sestavy


FK Darkovice B
D. Lukáš [-] - D. Bach [-] , Š. Chlappek [-] - A. Kremser [-] , M. Hanel [-] (65. A. Večerek [-] ) - D. Kurek [-] , A. Tvrdý [-] , P. Vyletělek [-] , L. Postulka [-] , J. Adámek [-] (77. T. Tvrdý [-] ) , R. Halška [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - L. Vybrančík [-] , M. Benek [-] , S. Schuppík [-] , S. Berek [-] , J. Vendelín [-] , J. Václavík [-] , M. Nowický [-] (62. J. Kolečkář [-] ) , M. Pluške [-] , L. Jurček [-] , P. Benek [-]

ŽK: 10. A. Tvrdý , 48. R. Halška , 60. J. Adámek - 72. M. Benek , 80. M. Pluške , 85. P. Benek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARAZIM David - TVRDÝ Pavel (N), THOMAS Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.